czy grzech i jak powiedziec
- Flyweight
- Bywalec
- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 5 times
czy grzech i jak powiedziec
W pewnej gierce w której liczą sie statystyki itd gra piłkarska symulacja 2d. Przegraliśmy kolejny mecz i prawdopdoobnie po sezonie odejdzie od nas najlepszy gracz bez którego już napewno ligi nie wygramy. Nieukrywam że takie granie no nie będzie mi dawało funu. Ale właściciel tego klubu dał mi konto do gry jakoś 4 miechy temu. Powiedziałem że będe grał w jego klubie itd. Mam pytanie jak powiedzieć mu o tym że będę chciał odejść i czy odejście będzie grzechem. Przypominam że powiedziałem że nie odejdę.
- AdamS.
- Zasłużony komentator
- Has thanked: 781 times
- Been thanked: 1101 times
Re: czy grzech i jak powiedziec
Drogi Bracie, grzechem to byłoby raczej marnowanie czasu, jeśli czujesz, że to zajęcie nijak Cię nie rozwija. A tak w ogóle to chyba każdy z nas powinien się zastanowić nad hierarchią wartości i nad marnowaniem czasu. Zjawisko to staje się coraz powszechniejsze i coraz bardziej dojmujące (również u mnie), podczas gdy dzielimy włos na czworo w kwestiach, które stają się raczej karykaturą nauczania Kościoła na temat grzechu.
-
- Gaduła
- Ostrzeżenia: 1
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 73 times
Chciałbym mieć takie problemyFlyweight pisze: ↑2024-04-02, 14:25 W pewnej gierce w której liczą sie statystyki itd gra piłkarska symulacja 2d. Przegraliśmy kolejny mecz i prawdopdoobnie po sezonie odejdzie od nas najlepszy gracz bez którego już napewno ligi nie wygramy. Nieukrywam że takie granie no nie będzie mi dawało funu. Ale właściciel tego klubu dał mi konto do gry jakoś 4 miechy temu. Powiedziałem że będe grał w jego klubie itd. Mam pytanie jak powiedzieć mu o tym że będę chciał odejść i czy odejście będzie grzechem. Przypominam że powiedziałem że nie odejdę.
- Flyweight
- Bywalec
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 5 times
Czy to zgorszenie
Dzień dobry, od jakiegoś czasu odczuwałem drętwienie intymnej części ciała. Podzieliłem się tym na serwerze katolickim cytuję „Jaja mi drętwieją” czy mam się spowiadać ze zgorszenia?
- CiekawaXO
- Złoty mówca
- Has thanked: 1132 times
- Been thanked: 949 times
Tak.Z kłamstwa. Jaja nie mogą drętwieć. Aż poszłam sprawdzić i to raczej niemożliwe. Do lodówki.
Ostatnio zmieniony 2024-06-10, 20:35 przez CiekawaXO, łącznie zmieniany 1 raz.
- abi
- Złoty mówca
- Has thanked: 1041 times
- Been thanked: 1697 times