Proszę o modlitwę za moją żonę, jej zdrowie (wypadanie włosów), dziecko, które właśnie urodziło. Dla naszego małżeństwa. O nawrócenie mojej rodziny (rodziców i sióstr, Tannia). O nawrócenie moich szefów (Jose María, Susana, Gonzalo). Na dom. Niech Bóg pomoże nam rozeznać, co zrobić z dzieckiem, czy żona powinna wziąć urlop, poszukać innej pracy, zabrać ją do przedszkola (do którego, gdzie) itp. Dziękuję bardzo za wasze modlitwy. Dziękuję z całego serca. Także w trosce o nasze zdrowie (wzrok) i o Ojca Eduardo. Modlę się też do Boga za Ciebie. Niech obdarzy Cię podziękowaniami i błogosławieństwami. Dziękuję
Prośby o modlitwę.
- Morkej
- Zasłużony komentator
- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 513 times
Re: Prośby o modlitwę.
Otrzymaliśmy taką prośbę o modlitwę przez formularz. Autora nie podajemy, bo nie wiemy, czy by sobie tego życzył. Także w wymienionych przez ojca i męża intencjach.
Oczekuj Pana, bądź mężny w działaniu i umacniaj się w sobie; nie trać ufności, nie poddawaj się,
lecz ciałem i duszą walcz o chwałę Bożą. - Tomasz à Kempis
lecz ciałem i duszą walcz o chwałę Bożą. - Tomasz à Kempis
- abi
- Złoty mówca
- Has thanked: 1141 times
- Been thanked: 1925 times
- Dezerter
- Legendarny komentator
- Has thanked: 5296 times
- Been thanked: 3544 times
- Kontakt:
Rozpoczynam rekolekcje jak niżej więc proszę o modlitwę by były owocne. Ze swej strony zapewniam o modlitwie bo będę miał czas
, wreszcie...
Dodano po 2 minutach 55 sekundach:

Dodano po 2 minutach 55 sekundach:

Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
- AdamS.
- Elitarny komentator
- Wyznanie: Chrześcijanin
- Has thanked: 1166 times
- Been thanked: 1470 times
Piękna okazja na wyciszenie i duchowe wzmocnienie. Dez, pozostajemy z Tobą w łączności duchowej!
- Julita
- Początkujący
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
Nadal bardzo potrzebuję modlitwy. Nie udało się wytrwać w nowennie, ale zaczęłam kolejny raz i teraz jest dziesiąty dzień. Jest mi trudno modlić się, mam duże rozproszenia, nie mogę skupić się na modlitwie. Mam natrętne myśli, że źle się modlę, że to bez sensu. Może jest tak dlatego, że choruję na schizofrenię. Bardzo bym chciała jednak dokończyć nowennę, zwłaszcza, że modlę się w niezwykle ważnej dla mnie intencji.
Bądź ze mną, Panie, w moim utrapieniu
Ps 91 (90)
Ps 91 (90)
- sądzony
- Legendarny komentator
- Has thanked: 2549 times
- Been thanked: 2808 times
Tak sobie pomyślałem, że jeżeli pozostajesz w Chrystusie, przez Niego i z Nim to także z Dezem.
Wtedy żadne "jednak" nie istnieje.
"W owym dniu poznacie, że Ja jestem w Ojcu moim, a wy we Mnie i Ja w was." J 14.20
-
- Mistrz komentowania
- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 492 times
W wielu kwestiach się z Nim zgadzam ale w wielu nie. W kwestii postępowania następcy Świętego Piotra jestem po stronie Świętego Pawła, który napominał Piotra, a ten posłuchał i przyjął to za Prawdę. Obaj zostali Świętymi. Oby Franciszek przyjął napomnienia mądrych braci w biskupstwie i zszedł z drogi dwuznaczności.
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
Jestem po stronie Świętych i wszystkich cnót, którymi się kierowali, a czego w obecnym nauczaniu "postępowym" brakuje. Sądzę, że jest to prawda ponadczasowa. Dziś ewolucyjne, żeby nie powiedzieć rewolucyjne zmiany i zachowania hierarchów i nas wiernych jest w dużej mierze skierowane zaspokojeniu egoistycznych zachcianek.
Jezus Chrystus jest moim Królem.
- sądzony
- Legendarny komentator
- Has thanked: 2549 times
- Been thanked: 2808 times
Strony są jedynie po to by je jednoczyć w Chrystusie, nie po to, by się opowiadać w sobie.Arek pisze: ↑2024-07-01, 23:40W wielu kwestiach się z Nim zgadzam ale w wielu nie. W kwestii postępowania następcy Świętego Piotra jestem po stronie Świętego Pawła, który napominał Piotra, a ten posłuchał i przyjął to za Prawdę. Obaj zostali Świętymi. Oby Franciszek przyjął napomnienia mądrych braci w biskupstwie i zszedł z drogi dwuznaczności.
Dodano po 6 minutach 8 sekundach:
Jestem po stronie Świętych i wszystkich cnót, którymi się kierowali, a czego w obecnym nauczaniu "postępowym" brakuje. Sądzę, że jest to prawda ponadczasowa. Dziś ewolucyjne, żeby nie powiedzieć rewolucyjne zmiany i zachowania hierarchów i nas wiernych jest w dużej mierze skierowane zaspokojeniu egoistycznych zachcianek.
"W owym dniu poznacie, że Ja jestem w Ojcu moim, a wy we Mnie i Ja w was." J 14.20
- Dezerter
- Legendarny komentator
- Has thanked: 5296 times
- Been thanked: 3544 times
- Kontakt:
A ten wątek by prosić o modlitwę
Np o prowadzenie Duchem i wierność nauce Jezusa i apostołów przez wszystkich biskupów - o co proszę
Dziękując jednocześnie za wsparcie modlitewne bo rekolekcje były bardzo owocne

Np o prowadzenie Duchem i wierność nauce Jezusa i apostołów przez wszystkich biskupów - o co proszę
Dziękując jednocześnie za wsparcie modlitewne bo rekolekcje były bardzo owocne
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
-
- Elitarny komentator
- Has thanked: 1361 times
- Been thanked: 1138 times
Proszę o modlitwę za moją koleżankę Basię. Bardzo chorowita, co drugi dzień jezdzi na dializy bo ma niewydolność nerek. Często w szpitalu. Proszę nie tylko o łaskę zdrowia dla niej ale o Spowiedź by jeśli Pan Jezus ją wezwie do siebie - mogla mieć czyste serce.
Bóg zapłać
Bóg zapłać
Ostatnio zmieniony 2024-08-07, 15:54 przez Susanna, łącznie zmieniany 2 razy.
- abi
- Złoty mówca
- Has thanked: 1141 times
- Been thanked: 1925 times
proszę o modlitwę w intencji @erzac znalazł się teraz na SORze z powodu covida 

ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати