Apel o pokój

Spam, offtop na forum, czyli forumowe śmieci, posty nie wnoszące nic do tematu, nie związane z nim.
Awatar użytkownika
Michał91
Gawędziarz
Gawędziarz
Wyznanie: Chrześcijanin
Has thanked: 77 times
Been thanked: 31 times

Re: Apel o pokój

Post autor: Michał91 » 2024-08-31, 06:27

Wiesława pisze: 2024-08-30, 12:12 Jak tam sobie chcecie. Rozmydlacie temat takimi przepychankami.
Nic nie rozmydlamy, prawda jest, taka że wszyscy zainteresowani "pokojem" są przeważnie światowymi podpalaczami 🔥🌎🔥🌍🔥🌏🔥

Biznes jest dobry bo za gaszenie ganża za podpalanie ganża, zamach stanu tralala, hunta już robotę ma. Perpetum mobile 🤑💵
Piotr55 pisze: 2024-08-30, 19:57 plan obrony na linii Wisły.

:-j przed "zachodem" czy "wschodem"? Czy z obu kierunków?

Awatar użytkownika
Piotr55
Zasłużony komentator
Zasłużony komentator
Ostrzeżenia: 2
Wyznanie: Deista
Has thanked: 320 times
Been thanked: 108 times

Post autor: Piotr55 » 2024-08-31, 06:51

Poczytaj sobie, ale fachowców, nie politykierów i szczujnie.
Niepojęty, nie zmierzony, światy stworzyłeś

Wiesława
Bywalec
Bywalec
Wyznanie: Chrześcijanin
Has thanked: 31 times
Been thanked: 13 times

Post autor: Wiesława » 2024-08-31, 11:32

Andy72 pisze: 2024-08-30, 15:27 Ale o co chodzi z panią Wiesławą?, przecież nie chce walczyć o pokój z kałachem a modlitwą.
polecam wiersz: https://www.swarozyn.trim.pl/documents/5456.pdf
"W małej izdebce, tuż obok łóżka,
Z różańcem w ręku klęczy staruszka
Czemuż to babciu mówisz pacierze?
......
Osobiście uważam że Trump = pokój, Kamala = wojna
Daruj sobie takie debilne insynuacje. Daruj sobie różańce i klęczące staruszki. Daruj sobie kałachy. Nie pod ten adres.
Chcesz walczyć - czego tu się wymądrzasz? Bierz kałacha i droga wolna.
Ale nie mów, że jesteś chrześcijaninem i że nauka Jezusa cokolwiek dla ciebie znaczy.
A ja owszem, będę walczyć modlitwą i to wcale nie różańcową. Nauczył mnie tej modlitwy mój Pan - Jezus Chrystus, a ona brzmi tak: "Ojcze nasz, któryś jest w niebie: święć się imię Twoje, przyjdź Królestwo Twoje, bądź wola Twoja, jako w niebie, tak i na ziemi. Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj. I odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom. I nie wódź nas na pokuszenie, ale nas zbaw ode złego. Amen."
Będę się modlić i powoływać na Jego obietnice: " I Ja wam powiadam: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam".
Ty rób co chcesz, ale nie drwij z ludzi apelujących i modlących się o pokój?
Co ty zrobiłeś w sprawie pokoju?
Zniszczyłeś temat, który w zasadzie nie wymaga dyskusji i nie w celu obgadywania został przeze mnie podany. Zastanów się komu w tej chwili służysz.

Dodano po 4 minutach 15 sekundach:
Michał91 pisze: 2024-08-31, 06:27
Wiesława pisze: 2024-08-30, 12:12 Jak tam sobie chcecie. Rozmydlacie temat takimi przepychankami.
Nic nie rozmydlamy, prawda jest, taka że wszyscy zainteresowani "pokojem" są przeważnie światowymi podpalaczami 🔥🌎🔥🌍🔥🌏🔥

Biznes jest dobry bo za gaszenie ganża za podpalanie ganża, zamach stanu tralala, hunta już robotę ma. Perpetum mobile 🤑💵
Piotr55 pisze: 2024-08-30, 19:57 plan obrony na linii Wisły.

:-j przed "zachodem" czy "wschodem"? Czy z obu kierunków?
Znowu zostałam sama, źle zrozumiana. Cóż, dla mnie to żadna nowość, a kolejny dowód na to, aby od wszelkiej maści chrześcijan trzymać z daleka.
Jak dla mnie temat można nie tylko zamknąć, ale po prostu usunąć.

Awatar użytkownika
Dezerter
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 4607 times
Been thanked: 3181 times
Kontakt:

Post autor: Dezerter » 2024-08-31, 12:45

Temat zamykam a nawet usuwam jako szkodliwy duchowo. Apel o modlitwę prowadzi czy zachęca jakiś ezoteryk totalnie niechrześcijański.
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.

Zablokowany