Postać tzw apostoła T.
Postać tzw apostoła T.
Witajcie, mam pytanie o tzw apostoła Tomasza Rogozala - chyba dobrze nazwisko napisałam , co o nim sądzicie ? O jego działalnosci ?
Ostatnio zmieniony 2024-10-20, 22:34 przez Dezerter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super gaduła
- Ostrzeżenia: 1
- Has thanked: 282 times
- Been thanked: 142 times
- Kontakt:
Re: Postać apostoła T.
Tomasz Dorożała.
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Pięknie go kanał zero ostatnio obnażył
I te pseudouzdrowienia
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Pięknie go kanał zero ostatnio obnażył
I te pseudouzdrowienia
Ostatnio zmieniony 2024-10-20, 22:02 przez retroentuzjasta, łącznie zmieniany 1 raz.
*** let's agree to disagree ***
- Dezerter
- Legendarny komentator
- Has thanked: 4843 times
- Been thanked: 3317 times
- Kontakt:
Re: Postać tzw apostoła T.
Zmieniłem tytuł, bo wprowadzał w błąd
Witaj Kamilo na forum
To ten od wydłużania nóg ?
Kanał zero moim zdaniem dał ciała, a nie "obnażył" - nic nie udowodnił
a mógł, tylko trzeba było postąpić z głowa i przedstawić 20 osób, każdego zmierzyć a nie tylko 2
zanim został uzdrawiaczem rozwiódł się, teraz ponownie się ożenił, więc według Jezusa żyje w grzechu
wcześniej był trenerem personalnym
"gromi gorączkę a ona spada"
jak dla mnie wystarczy
jak dajesz kasę panu apostołowi T, to gromadzisz sobie skarby w niebie
a tymczasem prawdziwy apostoł Paweł:
6 Nakazujemy wam, bracia, w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa, abyście stronili od każdego brata, który postępuje wbrew porządkowi, a nie według tradycji, którą przejęliście od nas. 7 Sami bowiem wiecie, jak należy nas naśladować, bo nie wzbudzaliśmy wśród was niepokoju 8 ani u nikogo nie jedliśmy za darmo chleba, ale pracowaliśmy w trudzie i zmęczeniu, we dnie i w nocy, aby dla nikogo z was nie być ciężarem.
Witaj Kamilo na forum
To ten od wydłużania nóg ?
Kanał zero moim zdaniem dał ciała, a nie "obnażył" - nic nie udowodnił
a mógł, tylko trzeba było postąpić z głowa i przedstawić 20 osób, każdego zmierzyć a nie tylko 2
Jak sam powiedział w wywiadzie dostaje wypłatę nawet 10000 zł ze zboruIle kosztuje dotyk nieba?
Działania służby są i będą zawsze bezpłatne, jeśli jednak chcesz by Dotyk Nieba® prężniej się rozwijał zachęcamy do hojnego wsparcia. Siejąc hojnie w misję Dotyk Nieba® gromadzisz sobie skarby w niebie i powodujesz, że coraz więcej ludzi doświadcza cudów oraz słyszy dobrą nowinę o Jezusie Chrystusie.
zanim został uzdrawiaczem rozwiódł się, teraz ponownie się ożenił, więc według Jezusa żyje w grzechu
wcześniej był trenerem personalnym
"gromi gorączkę a ona spada"
jak dla mnie wystarczy
jak dajesz kasę panu apostołowi T, to gromadzisz sobie skarby w niebie
a tymczasem prawdziwy apostoł Paweł:
6 Nakazujemy wam, bracia, w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa, abyście stronili od każdego brata, który postępuje wbrew porządkowi, a nie według tradycji, którą przejęliście od nas. 7 Sami bowiem wiecie, jak należy nas naśladować, bo nie wzbudzaliśmy wśród was niepokoju 8 ani u nikogo nie jedliśmy za darmo chleba, ale pracowaliśmy w trudzie i zmęczeniu, we dnie i w nocy, aby dla nikogo z was nie być ciężarem.
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
Bardzo dziękuję za wyjaśnienie , bo to co się dzieje aż mnie zadziwia że ludzie tak lgną do niego i wierzą w te jego nauki , widziałam że nawet jakiś poradnik wydał i zachęca do kupowania czyli wszystko kręci się wokół kasy.
- Dezerter
- Legendarny komentator
- Has thanked: 4843 times
- Been thanked: 3317 times
- Kontakt:
Z trenera personalnego wszedł w coaching
niestety przykład USA pokazuje, że można na tym zrobić duuużą kasę i ciągnąć latami i zainteresowanych nie brakuje
Zobacz ilu chodzi do wróżek
ilu wierzy w płaską ziemię
porwania kosmitów
magiczną moc kamieni, zaklęć itd
Jeśli jest to człowiek cyniczny i perfidny, to zaliczył kilka kursów z hipnozy, wpływu na ludzi, manipulacji, mentalismu i innych odkryć neurolingwistyki. Wszystko to z odrobiną talentu, wsparciem innych,efektem placebo może dać spektakularne efekty, w które trudno nie uwierzyć.
Tacy ludzie mogą być nawet niebezpieczni, ale nie wykluczam, że komuś rzeczywiście pomógł.
Cały czas pisze ogólnie" jeśli"," mogą" itp , bo nie znam człowieka i nie chce przesądzać.
niestety przykład USA pokazuje, że można na tym zrobić duuużą kasę i ciągnąć latami i zainteresowanych nie brakuje
Zobacz ilu chodzi do wróżek
ilu wierzy w płaską ziemię
porwania kosmitów
magiczną moc kamieni, zaklęć itd
Jeśli jest to człowiek cyniczny i perfidny, to zaliczył kilka kursów z hipnozy, wpływu na ludzi, manipulacji, mentalismu i innych odkryć neurolingwistyki. Wszystko to z odrobiną talentu, wsparciem innych,efektem placebo może dać spektakularne efekty, w które trudno nie uwierzyć.
Tacy ludzie mogą być nawet niebezpieczni, ale nie wykluczam, że komuś rzeczywiście pomógł.
Cały czas pisze ogólnie" jeśli"," mogą" itp , bo nie znam człowieka i nie chce przesądzać.
Ostatnio zmieniony 2024-10-21, 21:08 przez Dezerter, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.