Aha to może ja coś napiszę. Jesli chodzi o tego o kogo myślę o kogo chodzi a nie pamiętam już nawet jego nicku oraz imienia to jestem jak najbardziej za aktem łaski i abolicją.
I raczej popieram idee bana tymczasowego no chyba że mamy do czynienia z osobą psychopatyczną, tempym trollem ale we wszystkich wypadkach gdzie powstaje jakiś konflikt, emocje, sytuacja sporadyczna to po jakimś czasie powinien być powrót na forum.
A głosowałem na nie dlatego że dobrze by było aby osoba była przypisana pod jedno konto a nie zmieniała tożsamość jak rękawiczki. Jak ktoś chce wrócić i są ku temu przesłanki by dopuścić ją do forum to niech wraca na stare konto a nie tworzyć multi konta.
Czy zezwalać na powroty pod innym nikiem?
- abi
- Złoty mówca
- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 1138 times
- Been thanked: 1913 times
Re: Czy zezwalać na powroty pod innym nikiem?
czy sprawa bana w sensie tymczasowy czy dożywotni wchodzi w krąg zainteresowania PT moderatorów ??
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати
- CiekawaXO
- Legendarny komentator
- Has thanked: 1400 times
- Been thanked: 1158 times
- Dezerter
- Legendarny komentator
- Has thanked: 5150 times
- Been thanked: 3459 times
- Kontakt:
Głosowanie zakończone
Vox populi, vox Dei
60% forumowiczów zgadza się ze mną i Morkejem, że
Nie zezwalamy na ciągłe zmaiany ników i wracanie pod nowym dla osób, które mają albo aktywne, albo zdezaktywowane niki (możemy aktywować ), wystarczy prośba w formularzu kontaktowym, lub na meila
janosikowi usuwam konto i zapraszam do wyboru jakiegoś starego.
Ps
kto posiada 2, lub więcej kont, a ja o tym nie wiem, to ogłaszam amnestię - można ujawnić bez żadnych konsekwencji na pw, podać jakie mam osunąć i zapominamy o sprawie
Vox populi, vox Dei
60% forumowiczów zgadza się ze mną i Morkejem, że
Nie zezwalamy na ciągłe zmaiany ników i wracanie pod nowym dla osób, które mają albo aktywne, albo zdezaktywowane niki (możemy aktywować ), wystarczy prośba w formularzu kontaktowym, lub na meila
janosikowi usuwam konto i zapraszam do wyboru jakiegoś starego.
Ps
kto posiada 2, lub więcej kont, a ja o tym nie wiem, to ogłaszam amnestię - można ujawnić bez żadnych konsekwencji na pw, podać jakie mam osunąć i zapominamy o sprawie

Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator
- Has thanked: 3296 times
- Been thanked: 5545 times
- Kontakt:
Ja mam @CiekawaX0 , które to konto założyłem dla ilustracji jak mylące są zmiany nicków - co zresztą napisałem w jedynym poście, jaki zamieściłem na tym nicku viewtopic.php?p=373450#p373450 :

Zamieszczam, bo ma wiele wspólnego z tym wątkiem.

- lambda
- Zasłużony komentator
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 422 times
Czyli lepiej nie dodawać znaków które można zamienić w Nicku:)Marek_Piotrowski pisze: ↑2025-02-27, 00:58 Ja mam @CiekawaX0 , które to konto założyłem dla ilustracji jak mylące są zmiany nicków - co zresztą napisałem w jedynym poście, jaki zamieściłem na tym nicku viewtopic.php?p=373450#p373450 :
- abi
- Złoty mówca
- Has thanked: 1138 times
- Been thanked: 1913 times
niekoniecznie o to chodzi ...gdybym założyła profil lambba z twoim zdjęciem profilowym
większość by myślała że to ty
większość by myślała że to ty
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати