i jak kto chce może się także pomodlić w mojej i męża intencji, u nas 35 rocznica ślubu dziś
Prośby o modlitwę.
- abi
- Złoty mówca

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 1186 times
- Been thanked: 2017 times
Re: Prośby o modlitwę.
również dołączam
i jak kto chce może się także pomodlić w mojej i męża intencji, u nas 35 rocznica ślubu dziś
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати
- Arek
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 520 times
- Been thanked: 602 times
Dołączam.
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Ale masz dzielnego męża, gratuluję.
Jezus Chrystus jest moim Królem.
- ImmortalXD
- Dyskutant

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 67 times
Właśnie się dowiedziałem, że wczoraj zmarł człowiek, który zaraził mnie pasją do drewna. Współpracowaliśmy przeszło 10 lat i wszystkiego o renowacji i obróbce drewna, nauczyłem się od niego. Genialny był to człowiek. Bardzo proszę o modlitwę za zmarłego Leszka
-
Pompieri
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 1095 times
- Been thanked: 568 times
Dwie osoby ( znam je ) zmagaja sie z wciaz postepujaca choroba - rak. Psychika im siada.
O wsparciemodlitewne prosze w ich intencji.
Ojcze nasz ktorys jest w niebie ... wejrzyj na ich zmagania .
O wsparciemodlitewne prosze w ich intencji.
Ojcze nasz ktorys jest w niebie ... wejrzyj na ich zmagania .
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Has thanked: 5908 times
- Been thanked: 3780 times
- Kontakt:
Mamy dzisiaj z żoną spotkanie z narzeczonymi, duża grupa, nie nasza, bo zastępstwo nagłe, temat trudny i nieprzygotowany
więc Wasze wsparcie modlitewne by nas bardzo uspokoiło, więc proszę pomódlcie się o wsparcie Ducha, by prowadził i pouczył i byśmy głosili Jego naukę a nie nasza czy światową .
więc Wasze wsparcie modlitewne by nas bardzo uspokoiło, więc proszę pomódlcie się o wsparcie Ducha, by prowadził i pouczył i byśmy głosili Jego naukę a nie nasza czy światową .
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Kontakt:
Dziękujemy za wsparcie, było dobrze, młodzi po spotkaniu zadowoleni i uśmiechnięci. W trakcie spotkania aktywni i współpracujący
a po zaskoczenie ksiądz miejsca zaprosił nas na kolację do siebie - było pięknie, bo zabytkowe wnętrze, smacznie i miło.
A po kolacji, wychodząc spotkaliśmy ks. Marcina Modrzyńskiego, tego, który "modli się za was". "A to wyprowadzicie spotkania z narzeczonymi" - kilka cennych uwag z jego strony i do domu - dobry Boży dzień
a w ramach moich podziękowań modlitwa za Was
a po zaskoczenie ksiądz miejsca zaprosił nas na kolację do siebie - było pięknie, bo zabytkowe wnętrze, smacznie i miło.
A po kolacji, wychodząc spotkaliśmy ks. Marcina Modrzyńskiego, tego, który "modli się za was". "A to wyprowadzicie spotkania z narzeczonymi" - kilka cennych uwag z jego strony i do domu - dobry Boży dzień
a w ramach moich podziękowań modlitwa za Was
- CiekawaXO
- Legendarny komentator

- Has thanked: 1517 times
- Been thanked: 1255 times
-
Woźnica
- Gaduła

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 61 times
Jakoś rażą mnie takie rzeczy. Jak ktoś musi to niech sobie toleruje co musi ale Bóg, ani Chrystus to nie żaden nasz koleś, z którymi sobie można rapy robić lub tego typu rzeczy.
Pojęcia nie mam dlaczego cię w ogóle to razi i pozwalasz sobie na takie myśli, a wręcz je promujesz.
„Oddajcie cesarzowi, co należy do cesarza, a Bogu, to, co należy do Boga” (Mt 22,21)
Zastanów się proszę, co należy do Boga i na co nie powinno się sobie pozwalać.
Myślę, że w ramach pokuty i zadośćuczynienia tutejszym braciom i siostrom powinieneś przyjąć ostrzeżenie na swoje konto przynajmniej do końca Wielkiego Postu.
- abi
- Złoty mówca

- Has thanked: 1186 times
- Been thanked: 2017 times
hejka odklejkaWoźnica pisze: ↑2025-03-10, 09:47Jakoś rażą mnie takie rzeczy. Jak ktoś musi to niech sobie toleruje co musi ale Bóg, ani Chrystus to nie żaden nasz koleś, z którymi sobie można rapy robić lub tego typu rzeczy.
Pojęcia nie mam dlaczego cię w ogóle to razi i pozwalasz sobie na takie myśli, a wręcz je promujesz.
„Oddajcie cesarzowi, co należy do cesarza, a Bogu, to, co należy do Boga” (Mt 22,21)
Zastanów się proszę, co należy do Boga i na co nie powinno się sobie pozwalać.
Myślę, że w ramach pokuty i zadośćuczynienia tutejszym braciom i siostrom powinieneś przyjąć ostrzeżenie na swoje konto przynajmniej do końca Wielkiego Postu.
ogarnij się bracie
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Kontakt:
Czwartek, piątek i poniedziałek mam audit zewnętrzny z PCA, niestety w tym roku potrójnie ciężki
- czteroletni cykl
- rozszerzenie o 3 nowe metody przygotowane w ostatniej chwili
- pani Auditor techniczna jest legendą i nr 1 najbardziej ostrych i nieprzejednanych auditorek
wsparcie modlitewne z wszej strony jest bardzo potrzebne i wiele dla mnie znaczy, więc proszę o nie
- czteroletni cykl
- rozszerzenie o 3 nowe metody przygotowane w ostatniej chwili
- pani Auditor techniczna jest legendą i nr 1 najbardziej ostrych i nieprzejednanych auditorek
wsparcie modlitewne z wszej strony jest bardzo potrzebne i wiele dla mnie znaczy, więc proszę o nie
- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Has thanked: 3798 times
- Been thanked: 6028 times
- Kontakt:
Zgubiłem się:Woźnica pisze: ↑2025-03-10, 09:47Jakoś rażą mnie takie rzeczy. Jak ktoś musi to niech sobie toleruje co musi ale Bóg, ani Chrystus to nie żaden nasz koleś, z którymi sobie można rapy robić lub tego typu rzeczy.
- Co właściwie jest tym, co "razi"?
- czy Ciebie @Woźnica to coś razi, czy krytykujesz, że kogoś to razi?
- Viridiana
- Zasłużony komentator

- Has thanked: 789 times
- Been thanked: 582 times
Proszę Was o modlitwę za mnie i za moje siły do pisania pracy dyplomowej. Co prawda chyba dzisiaj dojrzałam do decyzji, by przenieść obronę na termin wrześniowy - ale może w takim razie przyda mi się modlitwa o odwagę powiedzenia o tym promotorce. :')
Bardzo to pięknie zapominać o sobie, ale trzeba wiedzieć, komu lub czemu się poświęcamy (Simone de Beauvoir)
- kacperek29
- Aktywny komentator

- Has thanked: 202 times
- Been thanked: 154 times
Poproszę o modlitwę za mnie, abym ponownie znalazł motywację do walki o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne, a szczególnie uwolnił się od nałogu słodyczowego.
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Kontakt:
Macie moje wsparcie już teraz
a od jutra siadasz i piszesz jak robocik
a duszek kupuje suszone owoce i winogrona słodkie
a od jutra siadasz i piszesz jak robocik
a duszek kupuje suszone owoce i winogrona słodkie