Prośby o modlitwę.

Dlaczego powinniśmy się modlić, jak powinniśmy to robić, za kogo, do kogo? Tutaj też możemy prosić inne osoby o modlitwę za nas, za naszych bliskich i innych ludzi.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
abi
Złoty mówca
Złoty mówca
Wyznanie: Katolicyzm
Has thanked: 1138 times
Been thanked: 1913 times

Re: Prośby o modlitwę.

Post autor: abi » 2025-02-24, 19:29

również dołączam
i jak kto chce może się także pomodlić w mojej i męża intencji, u nas 35 rocznica ślubu dziś :ympray:
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати

Arek
Mistrz komentowania
Mistrz komentowania
Has thanked: 419 times
Been thanked: 477 times

Post autor: Arek » 2025-02-24, 19:31

abi pisze: 2025-02-24, 19:29 również dołączam
i jak kto chce może się także pomodlić w mojej i męża intencji, u nas 35 rocznica ślubu dziś :ympray:
Dołączam.

Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Ale masz dzielnego męża, gratuluję.
Jezus Chrystus jest moim Królem.

Awatar użytkownika
ImmortalXD
Początkujący
Początkujący
Has thanked: 28 times
Been thanked: 26 times

Post autor: ImmortalXD » 2025-02-27, 10:30

Właśnie się dowiedziałem, że wczoraj zmarł człowiek, który zaraził mnie pasją do drewna. Współpracowaliśmy przeszło 10 lat i wszystkiego o renowacji i obróbce drewna, nauczyłem się od niego. Genialny był to człowiek. Bardzo proszę o modlitwę za zmarłego Leszka

Pompieri
Elitarny komentator
Elitarny komentator
Has thanked: 885 times
Been thanked: 441 times

Post autor: Pompieri » 2025-03-06, 13:01

Dwie osoby ( znam je ) zmagaja sie z wciaz postepujaca choroba - rak. Psychika im siada.
O wsparciemodlitewne prosze w ich intencji.
Ojcze nasz ktorys jest w niebie ... wejrzyj na ich zmagania .

Awatar użytkownika
Dezerter
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 5150 times
Been thanked: 3459 times
Kontakt:

Post autor: Dezerter » 2025-03-09, 15:07

Mamy dzisiaj z żoną spotkanie z narzeczonymi, duża grupa, nie nasza, bo zastępstwo nagłe, temat trudny i nieprzygotowany
więc Wasze wsparcie modlitewne by nas bardzo uspokoiło, więc proszę pomódlcie się o wsparcie Ducha, by prowadził i pouczył i byśmy głosili Jego naukę a nie nasza czy światową .
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.

Awatar użytkownika
Dezerter
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Kontakt:

Post autor: Dezerter » 2025-03-09, 22:32

Dziękujemy za wsparcie, było dobrze, młodzi po spotkaniu zadowoleni i uśmiechnięci. W trakcie spotkania aktywni i współpracujący
a po zaskoczenie ksiądz miejsca zaprosił nas na kolację do siebie - było pięknie, bo zabytkowe wnętrze, smacznie i miło.
A po kolacji, wychodząc spotkaliśmy ks. Marcina Modrzyńskiego, tego, który "modli się za was". "A to wyprowadzicie spotkania z narzeczonymi" - kilka cennych uwag z jego strony i do domu - dobry Boży dzień :)
a w ramach moich podziękowań modlitwa za Was

Awatar użytkownika
CiekawaXO
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 1400 times
Been thanked: 1158 times

Post autor: CiekawaXO » 2025-03-10, 08:09

To ten od nogi co w szkole uleczył mocą charyzmatyczną?

Woźnica
Aktywny komentator
Aktywny komentator
Has thanked: 3 times
Been thanked: 53 times

Post autor: Woźnica » 2025-03-10, 09:47

Dezerter pisze: 2025-03-09, 22:32 A po kolacji, wychodząc spotkaliśmy ks. Marcina Modrzyńskiego, tego, który "modli się za was". "A to wyprowadzicie spotkania z narzeczonymi" - kilka cennych uwag z jego strony i do domu - dobry Boży dzień :)
Jakoś rażą mnie takie rzeczy. Jak ktoś musi to niech sobie toleruje co musi ale Bóg, ani Chrystus to nie żaden nasz koleś, z którymi sobie można rapy robić lub tego typu rzeczy.
Pojęcia nie mam dlaczego cię w ogóle to razi i pozwalasz sobie na takie myśli, a wręcz je promujesz.
„Oddajcie cesarzowi, co należy do cesarza, a Bogu, to, co należy do Boga” (Mt 22,21)
Zastanów się proszę, co należy do Boga i na co nie powinno się sobie pozwalać.
Myślę, że w ramach pokuty i zadośćuczynienia tutejszym braciom i siostrom powinieneś przyjąć ostrzeżenie na swoje konto przynajmniej do końca Wielkiego Postu.
Tym braciom i siostrze: Marek_Piotrowski, sądzony, kacperek29, Abstract, Pompieri, Jockey i abi już dziękuję. Nie odpowiadajcie, ponieważ jesteście już ignorowani. Idźcie z Bogiem w swoją stronę.

Awatar użytkownika
abi
Złoty mówca
Złoty mówca
Has thanked: 1138 times
Been thanked: 1913 times

Post autor: abi » 2025-03-10, 16:03

Woźnica pisze: 2025-03-10, 09:47
Dezerter pisze: 2025-03-09, 22:32 A po kolacji, wychodząc spotkaliśmy ks. Marcina Modrzyńskiego, tego, który "modli się za was". "A to wyprowadzicie spotkania z narzeczonymi" - kilka cennych uwag z jego strony i do domu - dobry Boży dzień :)
Jakoś rażą mnie takie rzeczy. Jak ktoś musi to niech sobie toleruje co musi ale Bóg, ani Chrystus to nie żaden nasz koleś, z którymi sobie można rapy robić lub tego typu rzeczy.
Pojęcia nie mam dlaczego cię w ogóle to razi i pozwalasz sobie na takie myśli, a wręcz je promujesz.
„Oddajcie cesarzowi, co należy do cesarza, a Bogu, to, co należy do Boga” (Mt 22,21)
Zastanów się proszę, co należy do Boga i na co nie powinno się sobie pozwalać.
Myślę, że w ramach pokuty i zadośćuczynienia tutejszym braciom i siostrom powinieneś przyjąć ostrzeżenie na swoje konto przynajmniej do końca Wielkiego Postu.
hejka odklejka
ogarnij się bracie
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати

Awatar użytkownika
Dezerter
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Kontakt:

Post autor: Dezerter » 2025-03-18, 22:48

Czwartek, piątek i poniedziałek mam audit zewnętrzny z PCA, niestety w tym roku potrójnie ciężki
- czteroletni cykl
- rozszerzenie o 3 nowe metody przygotowane w ostatniej chwili
- pani Auditor techniczna jest legendą i nr 1 najbardziej ostrych i nieprzejednanych auditorek
wsparcie modlitewne z wszej strony jest bardzo potrzebne i wiele dla mnie znaczy, więc proszę o nie

ODPOWIEDZ