Niezwykłe odkrycie w Ngome – nienaturalne struktury widoczne z lotu ptaka przedstawiają sceny biblijne?

Matka Kościoła świętego, Matka Jezusa Chrystusa, nasza Matka. Panna Najświętsza. Rozmowy na temat Maryi.
ODPOWIEDZ
maryjneobjawienia
Przybysz
Przybysz

Niezwykłe odkrycie w Ngome – nienaturalne struktury widoczne z lotu ptaka przedstawiają sceny biblijne?

Post autor: maryjneobjawienia » 2025-04-22, 15:30

Drodzy Bracia i Siostry w Chrystusie,
Podczas moich badań nad objawieniami Matki Bożej w Ngome w Południowej Afryce – miejscu znanym z przesłań Matki Bożej, Tabernakulum Najwyższego, skierowanych do siostry Reinoldy May – natknąłem się na coś, co może całkowicie zmienić postrzeganie tego miejsca.
Na zdjęciach satelitarnych terenu wokół sanktuarium widać bardzo wyraźne, nienaturalne struktury, które przedstawiają sceny biblijne z Księgi Rodzaju. Te formacje nie są przypadkowymi kształtami ukształtowanymi przez przyrodę – wyglądają na intencjonalnie uformowane reliefy, widoczne tylko z dużej wysokości, jakby stworzone specjalnie po to, by były zauważone właśnie teraz.
To odkrycie nie tylko może pomóc w uznaniu objawień w Ngome przez Kościół, ale również – i to nie boję się powiedzieć – może być dowodem ingerencji Boga w rzeczywistość fizyczną.
Zdaję sobie sprawę, że brzmi to niezwykle, dlatego przygotowałem dokładne opisy i oznaczenia tych struktur, które możecie zobaczyć na mojej stronie:
🌐 https://maryjneobjawienia.com
Zachęcam do zapoznania się z materiałami, podzielenia się swoimi przemyśleniami i modlitwą. Jeśli ktoś chciałby się skontaktować, pozostaję do dyspozycji.Obrazek

marbur
Dyskutant
Dyskutant
Has thanked: 30 times
Been thanked: 20 times

Re: Niezwykłe odkrycie w Ngome – nienaturalne struktury widoczne z lotu ptaka przedstawiają sceny biblijne?

Post autor: marbur » 2025-04-28, 19:11

Analiza takich zdjęć kojarzy mi się z wróżeniem z rozsypanych przedmiotów. Kiedyś to była popularna rozrywka.
Tylko wyobraźnia nas ogranicza w tym co tu zobaczymy.
"Ważne jest, aby nie przestawać pytać. Ciekawość ma swój własny powód by istnieć" [Albert Einstein]

maryjneobjawienia
Przybysz
Przybysz

Re: Niezwykłe odkrycie w Ngome – nienaturalne struktury widoczne z lotu ptaka przedstawiają sceny biblijne?

Post autor: maryjneobjawienia » 2025-05-05, 07:42

marbur pisze: 2025-04-28, 19:11 Analiza takich zdjęć kojarzy mi się z wróżeniem z rozsypanych przedmiotów. Kiedyś to była popularna rozrywka.
Obrazek

Mam nadzieję, że teraz widać trochę lepiej

marbur
Dyskutant
Dyskutant
Has thanked: 30 times
Been thanked: 20 times

Post autor: marbur » 2025-05-05, 08:22

maryjneobjawienia pisze: 2025-05-05, 07:42
marbur pisze: 2025-04-28, 19:11 Analiza takich zdjęć kojarzy mi się z wróżeniem z rozsypanych przedmiotów. Kiedyś to była popularna rozrywka.
Obrazek

Mam nadzieję, że teraz widać trochę lepiej
Stańczyk, głową goryla, ku klux klan - pierwsze co mi przyszło do głowy jak to zobaczyłem.
Każdy zobaczy coś innego.
Ostatnio zmieniony 2025-05-05, 08:22 przez marbur, łącznie zmieniany 2 razy.
"Ważne jest, aby nie przestawać pytać. Ciekawość ma swój własny powód by istnieć" [Albert Einstein]

Awatar użytkownika
Marek_Piotrowski
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Wyznanie: Katolicyzm
Has thanked: 3462 times
Been thanked: 5732 times
Kontakt:

Post autor: Marek_Piotrowski » 2025-05-05, 09:07

Przykro mi, doceniam entuzjazm, ale nic tu nie ma, nawet po pokolorowaniu. Kilka klesów o przypadkowych kształtach.
Nic, prócz bardzo luźnych skojarzeń.
Zrób eksperyment - parę kleksów na papierze. Albo spójrz w chmury... i pobaw się skojarzeniami, jak tutaj.

A czy Bóg interweniuje w rzeczywistość fizyczną? Owszem, stworzył to wszystko, co nas otacza ;)

ODPOWIEDZ