Podczas moich badań nad objawieniami Matki Bożej w Ngome w Południowej Afryce – miejscu znanym z przesłań Matki Bożej, Tabernakulum Najwyższego, skierowanych do siostry Reinoldy May – natknąłem się na coś, co może całkowicie zmienić postrzeganie tego miejsca.
Na zdjęciach satelitarnych terenu wokół sanktuarium widać bardzo wyraźne, nienaturalne struktury, które przedstawiają sceny biblijne z Księgi Rodzaju. Te formacje nie są przypadkowymi kształtami ukształtowanymi przez przyrodę – wyglądają na intencjonalnie uformowane reliefy, widoczne tylko z dużej wysokości, jakby stworzone specjalnie po to, by były zauważone właśnie teraz.
To odkrycie nie tylko może pomóc w uznaniu objawień w Ngome przez Kościół, ale również – i to nie boję się powiedzieć – może być dowodem ingerencji Boga w rzeczywistość fizyczną.
Zdaję sobie sprawę, że brzmi to niezwykle, dlatego przygotowałem dokładne opisy i oznaczenia tych struktur, które możecie zobaczyć na mojej stronie:
Zachęcam do zapoznania się z materiałami, podzielenia się swoimi przemyśleniami i modlitwą. Jeśli ktoś chciałby się skontaktować, pozostaję do dyspozycji.