Artur Bartoszewicz i 777.org.pl
- krz30
- Super gaduła
- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 247 times
- Been thanked: 332 times
Artur Bartoszewicz i 777.org.pl
Ostatnio wpadłem na dr Artura Bartoszewicza i jego różne wypowiedzi. To zdaje się kandydat na prezydenta. Ma ekspresyjny styl, ale ciekawsza od stylu jest jego wizja na Polskę. Prowadzi stronę 777.org.pl, gdzie można się więcej o tym dowiedzieć.
Jestem ciekawy, czy znacie go? Jeśli tak, to chętnie poznam wasze zdanie. Jeśli nie, to zachęcam do zapoznania się i wyrażenia opinii.
Jestem ciekawy, czy znacie go? Jeśli tak, to chętnie poznam wasze zdanie. Jeśli nie, to zachęcam do zapoznania się i wyrażenia opinii.
- CiekawaXO
- Legendarny komentator
- Has thanked: 1471 times
- Been thanked: 1218 times
- Andy72
- Mistrz komentowania
- Has thanked: 399 times
- Been thanked: 542 times
Re: Artur Bartoszewicz i 777.org.pl
Podoba mi się jego program wyborczy
Choć to jeszcze jeden konkurent Mentzena i Brauna.
Choć to jeszcze jeden konkurent Mentzena i Brauna.
„Stół dla mnie zastawiasz, na oczach mych wrogów to czynisz” (Ps 23,5)
- Dezerter
- Legendarny komentator
- Has thanked: 5342 times
- Been thanked: 3585 times
- Kontakt:
Nie znam człowieka - zapoznam się jak będzie miał 5% poparcia
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
- Tek de Cart
- Biegły forumowicz
- Has thanked: 307 times
- Been thanked: 736 times
- Kontakt:
i właśnie w ten sposób mamy sytuację, gdzie żaden poza-partyjny kandydat nie ma szans...

Nie sprzedawaj duszy diabłu, Bóg da Ci za nią więcej!
- Andy72
- Mistrz komentowania
Ale zawsze warto kogoś kto głosi od lat, a nie jakiś Filip z konopi
-
- Przybysz
Bardzo ambitny program i ciekawy. i chyba jedyny oficjalny napisany przez kandydatów- to ważne !!!
Głosowłem na PIS na A Dudę, ale w sprawie aneksu i dbania o POLAKÓW mnie oszukał. Tym sposobem spadł do POPISu.
Głosowłem na PIS na A Dudę, ale w sprawie aneksu i dbania o POLAKÓW mnie oszukał. Tym sposobem spadł do POPISu.
- Andy72
- Mistrz komentowania
Moim zdaniem Bartosiewicz ma zabierać głosy Braunowi
- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator
- Has thanked: 3462 times
- Been thanked: 5732 times
- Kontakt:
I, wbrew powszechnym w Polsce mniemaniom, to bardzo dobrze. Prezydent musi mieć zaplecze polityczne. W żadnej poważnej demokracji (o ile demokracja może być poważna...) nie wybiera się "noname" ludzi na prezydenta.Tek de Cart pisze: ↑2025-03-04, 09:37i właśnie w ten sposób mamy sytuację, gdzie żaden poza-partyjny kandydat nie ma szans...bo nikt to nie zna i nawet nie chce się zapoznać...
Bartoszewicz ma szerokie zaplecze społeczne, polską inteligencję, przedsiębiorców, ekspertów z różnych dziedzin. Ma też dogłębną znajomość świata polityki. Dlatego promuje demokrację bezpośrednią i ograniczenia dla klasy politycznej, która bezmyślnie demoluje Polskę. Zachęcam, żeby się zapoznać z jego wypowiedziami na you tubie. Każdego polityka kasuje wiedzą i kompetencjami, wyobraźnią i odwagą.
- chicku
- Gawędziarz
- Has thanked: 127 times
- Been thanked: 85 times
Słuchałem Bartoszewicza u Stanowskiego i potem u Jaruzelskiej w rozmowie z Braunem. I w porównania do Brauna wypadł rewelacyjnie. Bardzo rzeczowy, Braun kiepsko prezentuje się przy rzeczowych osobach, odnoszących się twardo do rzeczywistości, bo lubi snuć bardzo oderwane narracje, które mają czarować, ale nic nie znaczą. Tak więc wydaje się w porządku. W dzieciństwie długo chorował, stąd pewnie jego chorobliwy wygląd. Mimo wszystko, gdybym miał decydować się na kandydata bez zaplecza politycznego, jednak bardziej do mnie przemawia Jakubiak. Wzbudza we mnie większe zaufanie. No i przy generalnym rozrachunku lepszy jest prezydent z dużej partii, która daje jakąś gwarancję (więc Nawrocki, choć to nie jest idealny kandydat). A Bartoszewicz gdyby zaczął nagle działać kompletnie od czapy, to nie miałbym prawda się temu dziwić, bo tak naprawdę go nie znam. Nie wiem, czy to, co mówi, przekładałoby się na rzeczywistość, czy jest tylko projekcją pod kątem wyborów.
Ostatnio zmieniony 2025-05-09, 15:48 przez chicku, łącznie zmieniany 1 raz.