No właśnie nieskutecznie . Większość uznał Trzaskowskiego za blagiera A Stanu nie jest wiarygodny i oglądalność spadła mu sporochicku pisze: ↑2025-05-08, 23:04 z Maciakiem - myślę, że się skutecznie wytłumaczył. Wyrzucił bo mógł, dla mnie jest to jedna z bardziej obiektywnych rozmów w polskich mediach (może najbardziej)
Oglądalność, widziałem chyba 180 tys. Może to nie rekord, ale chyba nieźle. No i można odsłuchać później, więc raczej dotarcie będzie spore
DEBATA(Y)
-
- Mistrz komentowania
- Has thanked: 207 times
- Been thanked: 518 times
Re: DEBATA(Y)
- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator
- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 3462 times
- Been thanked: 5732 times
- Kontakt:
Nie wiemy. Od czasu Ogórek w 2015 roku żadnej ładnej kandydatki nie było...

Ale paru "ładnych" i "gładkich" facetów owszem...

Ostatnio zmieniony 2025-05-09, 14:35 przez Marek_Piotrowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- chicku
- Gawędziarz
- Has thanked: 127 times
- Been thanked: 85 times
chyba niewielu, bo biejat ma nieduże poparcie a znacznie ładniejsza od Trzaska czy Nawrockiego
Dodano po 1 minucie :
Czy jest na tym forum temat "faceci jaka kobieta wam się podoba?"

- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator
- Kontakt:
- ImmortalXD
- Bywalec
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 42 times
- chicku
- Gawędziarz
no więc właśnie... ale przyznam, że Trzaskowski wyglądał całkiem całkiem w rozmowie ze Stanowskim wczoraj. Myślę, że z paręnaście % mu tym przybywa (z czego 99% to kobiety)
A co do kwestii wciągania instytucji państwowych do kampanii i zarzutu w stronę Hołowni w tym temacie..

A co do kwestii wciągania instytucji państwowych do kampanii i zarzutu w stronę Hołowni w tym temacie..

- Morkej
- Zasłużony komentator
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 531 times
Czy uważacie, że cała ta sytuacja z Nawrockim, mieszkaniem, panem Jerzym, zaprzepaściła mu jakiekolwiek szanse na wygraną?
Oczekuj Pana, bądź mężny w działaniu i umacniaj się w sobie; nie trać ufności, nie poddawaj się,
lecz ciałem i duszą walcz o chwałę Bożą. - Tomasz à Kempis
lecz ciałem i duszą walcz o chwałę Bożą. - Tomasz à Kempis
- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator
- Kontakt:
Może tak być. Niestety, są sprawni w te klocki. CHoć może być efekt przeciwny.
Nie licza się z niczym.
W Wałczu gość wywiesił na prywatnym domu banner (grzeczny "każdy, tylko nie Trzaskowski"). I zaraz przyszła policja, przesłuchiwać, sprawdzać itd.
Wielu ludzi pomysli - po co mi to?
Tak działa totalitaryzm. Na razie miękko. Jak Trzaskowski wygra, będzie ostrzej.
Nie licza się z niczym.
W Wałczu gość wywiesił na prywatnym domu banner (grzeczny "każdy, tylko nie Trzaskowski"). I zaraz przyszła policja, przesłuchiwać, sprawdzać itd.
Wielu ludzi pomysli - po co mi to?
Tak działa totalitaryzm. Na razie miękko. Jak Trzaskowski wygra, będzie ostrzej.
- chicku
- Gawędziarz
na pewno pogorszyła sytuację. A biorąc pod uwagę, że w 2020 Duda wygrał z Trzaskowskim dosłownie o włos... Duda: 10.440.648, Trzasku: 10.018.263
Jest sporo osób, które są niezdecydowane, pochodzą spoza obozu PIS i wydaje mi sie, że się nie wgryzają w szczegóły, oceniają powierzchownie, kandydat im się dobrze kojarzy, to ewentualnie są w stanie oddać na niego głos w 2 turze. A jeśli będzie im się kojarzył z przekrętami, po prostu błoto przylgnie, to nie pójdą w ogóle na wybory
nadzieja w tym, że jeszcze troche czasu do drugiej tury. Patrz, jak łatwo dało się przesłonić tak ważne wydarzenie, jak spotkanie kandydata z prezydentem USA i jego ekipą współpracowników. Trump: "YOU WILL WIN". Wszystko w piach, bo mieszkanie...
- chicku
- Gawędziarz
niestety oni to będą ciągnąć tak długo, jak sie tylko da. Kończy się zainteresowanie jednym wątkiem, no to czas na wniosek do prokuratury itd. A gdzieś obok dzieją się naprawdę ważne sprawy
-
- Mistrz komentowania
- Has thanked: 207 times
- Been thanked: 518 times
Ja tylko przypomnę że wszystko zależy od tego jaki długo będą chcieli ciągnąć.. Bo jeśli będą ciągnąć dłużej antypatia do Nawrockiego może przewidzieć się w sympatię człowieka tłuczonego..Powinien już sztab PIS i sam.Nawrocki zamilknąć. I nie reagowac.To trochę jak w filmie Rocky. Zresztą przypomnę że tak kreowanonna początku człowieka..A ludzie lubia takie historie... Przypomnę że jeszcze sztab PiSu nie oddał ciosu. Ten sam.Rafal nie został zaatakowany ..A i tak ledwo się trzyma. Na pozycji lidera..
- CiekawaXO
- Legendarny komentator
- Has thanked: 1471 times
- Been thanked: 1218 times