No rozmawiamy. Wiec pytam czy go bronisz.Tobtez rozmowa a nie dziwne pytanie.
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
@Gzresznik Upadający i @Dezerter jacy znawcy ile powinno być ofiar Glasa.
No rozmawiamy. Wiec pytam czy go bronisz.Tobtez rozmowa a nie dziwne pytanie.
Dewiacja trochę działa jak wsysacz. Trochę wiem coś o tym. I wg swoich doświadczeń oceniam . Wiem też jakie potrafią być dziury w pamięci i jakie nadinterpretacje zdarzeń potrafią być. Kiedy po raz pierwszy usłyszałem że mam poranienia seksualne i od strony ojca o mały włos nie wkręciło mi się że to łączne zdarzenia. Co było oczywiste nieprawdą.
To był egzorcysta . Tu nie ma przestrzeni na nieścisłości . Demon wykorzysta wszystko.
Ks. Piotr Glas nie jest egzorcystą z tego, co słyszałemGzresznik Upadający pisze: ↑2025-05-31, 20:36Dewiacja trochę działa jak wsysacz. Trochę wiem coś o tym. I wg swoich doświadczeń oceniam . Wiem też jakie potrafią być dziury w pamięci i jakie nadinterpretacje zdarzeń potrafią być. Kiedy po raz pierwszy usłyszałem że mam poranienia seksualne i od strony ojca o mały włos nie wkręciło mi się że to łączne zdarzenia. Co było oczywiste nieprawdą.
Ja po prostu wątpię. Nie twierdzę że na pewno nie. Po prostu jestem nieprzekonany .
Biorąc natomiast zaś nadwrażliwość księdza Glasa na sprawy seksualne. On musiał kiedy mieć jakiś problem z tym .Ale co ,? Nie wiem .
Czy miał dręczenia diabelskie , czy sam był ofiarą czegoś , czy może jego preferencje są z jakiś powodów odchylone ..Nie wiem.
Dodano po 10 minutach 51 sekundach:To był egzorcysta . Tu nie ma przestrzeni na nieścisłości . Demon wykorzysta wszystko.