Andej
- CiekawaXO
- Legendarny komentator

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 1571 times
- Been thanked: 1299 times
Re: Andej
Andej jako jedyna osoba na tym forum umie pisać że jesteś łajnem,nie pisząc że jesteś łajnem.
Po silnych sugestiach zaraz pisze o wspólnej miłości i szacunku,a to nie jest na moderatorskie głowy.
Nikt z Andejem nie wygral nigdy,ty też nie wygrasz nigdy.Zapamiętaj to sobie i zostaw ten wątek.To się nie zmieni.
Dodano po 10 minutach 13 sekundach:
To się naprawdę nie zmieni.
Dodano po 21 sekundach:
NIE ZMIE NI
Po silnych sugestiach zaraz pisze o wspólnej miłości i szacunku,a to nie jest na moderatorskie głowy.
Nikt z Andejem nie wygral nigdy,ty też nie wygrasz nigdy.Zapamiętaj to sobie i zostaw ten wątek.To się nie zmieni.
Dodano po 10 minutach 13 sekundach:
To się naprawdę nie zmieni.
Dodano po 21 sekundach:
NIE ZMIE NI
Ostatnio zmieniony 2025-06-21, 07:59 przez CiekawaXO, łącznie zmieniany 2 razy.
-
TS_
- Biegły forumowicz

- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 107 times
Nie chodzi o wygranie. Prezentuję sprawę z mojej perspektywy. Resztę zostawiam Bogu by działał w sumieniach. W końcu to katolicy. Określam reguły według których zamierzam postępować w przypadku dalszych komentarzy tego typu, bez względu na ostrzeżenia czy bany. Nie zamierzam tolerować jego takich odzywek bez względu jak by były zmiękczone i obłudne. Nie zależy mi przebywać na forum, które dozwala takie zachowania, a reakcje na nie strofuje.
Obelga to obelga, bez względu jak miękko, pięknie i politycznie poprawnie brzmi.
Jest taki dowcip:
Kto to jest dyplomata?
Ktoś kto powie Ci sp.... tak, że będziesz się cieszyć na nadchodzącą podróż.
Mnie takie maskowanie chamstwa pod "miękkim językiem" i dowcipem odrzuca. I tacy ludzie wykorzystują posługiwanie się nim by przemycać złe traktowanie. Ja tego nie zamierzam tolerować. Choćbym miał stąd odejść.
Obelga to obelga, bez względu jak miękko, pięknie i politycznie poprawnie brzmi.
Jest taki dowcip:
Kto to jest dyplomata?
Ktoś kto powie Ci sp.... tak, że będziesz się cieszyć na nadchodzącą podróż.
Mnie takie maskowanie chamstwa pod "miękkim językiem" i dowcipem odrzuca. I tacy ludzie wykorzystują posługiwanie się nim by przemycać złe traktowanie. Ja tego nie zamierzam tolerować. Choćbym miał stąd odejść.
- CiekawaXO
- Legendarny komentator

-
TS_
- Biegły forumowicz

Przecież to już widać od dawna jak tu pewne rzeczy wyglądają. To jest ogólna zaraza forów w tym katolickich. Szkodzą ludziom czasem te warunki. Też byłem adminem forum małego lokalnego przez krótki czas, które sam postawiłem na serwerze dawno temu. Jakbym chciał na to poświęcić czas to sam bym takie zaprogramował od zera.
Mogą mieć gdzieś, a ja nie oczekuję żadnej wygranej. Jak mówię są to katolicy, więc odwołuję się do Boga w tej kwestii by w tym lub innym terminie dał Im zastanowienie w sumieniu.
Zdefiniowałem jak zamierzam reagować na takie zachowania, żeby mieli świadomość przed faktem i zastanowili się jak zamierzają do sprawy podejść.
Jak zdecydują się mi dać bana za reagowanie na chamstwo, to proszę bardzo.
Mogą mieć gdzieś, a ja nie oczekuję żadnej wygranej. Jak mówię są to katolicy, więc odwołuję się do Boga w tej kwestii by w tym lub innym terminie dał Im zastanowienie w sumieniu.
Zdefiniowałem jak zamierzam reagować na takie zachowania, żeby mieli świadomość przed faktem i zastanowili się jak zamierzają do sprawy podejść.
Jak zdecydują się mi dać bana za reagowanie na chamstwo, to proszę bardzo.
-
Herb
- Aktywny komentator

- Has thanked: 155 times
- Been thanked: 108 times
Drogi Dezerterze, prosze zablokowac moje konto - tym razem na zawsze, zebym sie juz nie skusil napisac cos bardzo niemilego.
Gorzko rozczarowalem sie tym forum, ktore coraz bardziej sluzy glupiej zabawie infantylnych obrazalskich. Zegnajcie!
Gorzko rozczarowalem sie tym forum, ktore coraz bardziej sluzy glupiej zabawie infantylnych obrazalskich. Zegnajcie!
W Chrystusie ukryte są wszystkie skarby mądrości i wiedzy.
- CiekawaXO
- Legendarny komentator

Co,nie tolerujesz że ktoś ma inne emocje niż byś sobie tego życzył?
Ty się właśnie obraziłeś,więc to ty jesteś obrażalski.
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Bana ci nie dadzą TS. Ale będą cię nękać że jesteś zły,a Andej dobry.
Ty się właśnie obraziłeś,więc to ty jesteś obrażalski.
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Bana ci nie dadzą TS. Ale będą cię nękać że jesteś zły,a Andej dobry.
Ostatnio zmieniony 2025-06-21, 08:37 przez CiekawaXO, łącznie zmieniany 2 razy.
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 4933 times
Dziękuję. Ale to niezasłużona pochwała, gdyż jest jeszcze kilka osób, które też potrafią piać. Why not ich pochwalisz?
To taki żarcik. Поняла?
Dlaczego nie odróżniacie odnoszenia się do postaw, od odnoszenia się do osoby?
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
- CiekawaXO
- Legendarny komentator

Andej,nie ze mną twoje gierki.
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
Nie życzę sobie też,abyś ingerował w mój tekst i skończył zdanie kropką tam,gdzie jej nie było. Na dodatek wziąłeś w cytat.To manipulacja wypowiedzią. Jesteś więc manipulatorem.
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
Nie życzę sobie też,abyś ingerował w mój tekst i skończył zdanie kropką tam,gdzie jej nie było. Na dodatek wziąłeś w cytat.To manipulacja wypowiedzią. Jesteś więc manipulatorem.
Ostatnio zmieniony 2025-06-21, 08:40 przez CiekawaXO, łącznie zmieniany 1 raz.
- krz30
- Biegły forumowicz

- Has thanked: 290 times
- Been thanked: 423 times
Zacząłem czytać historię waszych dyskusji. Na moje oko, zaczęło się psuć tutaj:
viewtopic.php?t=13268&start=735#p432227
Andeja wkurza, jak narzuca mu się obce mu pojęcia i nakłania do rozumienia wiary według nich. Oskarża o besserwisseryzm, zarozumiałość itd. Wprawdzie ogólnie, ale jednak. TS natomiast coraz mocniej napiera, nie widząc kontrskuteczności swoich starań. Dyskusja przybiera coraz mocniej personalny charakter.
Na tym proponuję zakończyć ten temat. Czy mogę liczyć na zakończenie tego sporu?
viewtopic.php?t=13268&start=735#p432227
Andeja wkurza, jak narzuca mu się obce mu pojęcia i nakłania do rozumienia wiary według nich. Oskarża o besserwisseryzm, zarozumiałość itd. Wprawdzie ogólnie, ale jednak. TS natomiast coraz mocniej napiera, nie widząc kontrskuteczności swoich starań. Dyskusja przybiera coraz mocniej personalny charakter.
Na tym proponuję zakończyć ten temat. Czy mogę liczyć na zakończenie tego sporu?
-
TS_
- Biegły forumowicz

Ja mogę zakończyć spór w każdej chwili. Ale jeżeli on albo inni będą się do mnie niewłaściwie odzywać choćby w sposób zmiękczony i zamaskowany pod humorem, będzie reakcja. Nie interesuje mnie czy Andej czy ktoś inny nie toleruje emocjonalnie gdy mu się wskazuje publiczne szerzenie błędów. To nie jest prywatny blog. Jak chce coś pisać niech liczy się z krytyką, a nie płacze jak mała dziewczynka.
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 4933 times
Jest mi bardzo przykro, że stałem się katalizatorem Twojej decyzji. Proszę, przedyskutuj ją z Dezem.
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Has thanked: 6263 times
- Been thanked: 3890 times
- Kontakt:
W tym miejscu zamykam wątek, bo spór uważam za zakończony.
Herb bracie zostań z nami
Herb bracie zostań z nami
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.