Ty bracie to masz chyba na pulpicie folder pieczołowicie strzeżony i uzupełniany od lat o nazwie "obrazki na każdą okazję"
Trzymajmy poziom.
- sądzony
- Legendarny komentator

- Wyznanie: Chrześcijanin
- Has thanked: 2757 times
- Been thanked: 3044 times
Re: Trzymajmy poziom.
"W owym dniu poznacie, że Ja jestem w Ojcu moim, a wy we Mnie i Ja w was." J 14.20
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Has thanked: 5900 times
- Been thanked: 3778 times
- Kontakt:
Prawda - świetna ilustracja - trzymajmy poziom.
każdy inny - wszyscy równi
Krzychu wyraził pogląd całej Moderacji - czas apelowania i proszenia skończył się
Jeśli koś nie może znieść innego forumowicza to w wyjątkowych wypadkach można dodać go do ignorowanych, choć moim zdaniem to niechrześcijańskie.
"Bzdura" można, a nawet trzeba napisać na ewidentną bzdurę - nazywajmy rzeczy po imieniu
ale nie na inny pogląd na jakiś temat
Osób zbyt agresywnych i kłutliwych na forum jest bardzo mało - 3 została przywołana na forum, dwoje innych się wypowiedziało niedawno, więc ...
Trzymajcie poziom proszę i nie zmuszajcie moderację do trudnych i niewdzięcznych reakcji
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
Według mnie temat wątku dostał level up i powinien nazywać się "Trzymajmy poziom, pomimo różnych poziomów". Tłumacząc na słowiański: "co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie".
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 4664 times
Ot, taka refleksja.
Czy zjawisko zastępowanie argumentów złośliwościami jest podnoszeniem poziomu czy jego zaniżaniem?
Czy zjawisko zastępowanie argumentów złośliwościami jest podnoszeniem poziomu czy jego zaniżaniem?
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
- Arek
- Mistrz komentowania

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 520 times
- Been thanked: 602 times
Kto to wie, zależy od obu stron jak to widzą, taki malutki relatywizm każdego z osobna.
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
Ale jest jeszcze poziom siły, kto głośniej i mocniej tego racja.
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
Ale jest jeszcze poziom siły, kto głośniej i mocniej tego racja.
Jezus Chrystus jest moim Królem.