Podziwiam umiejętność takiego wykorzystywania SI. Dziękuję za przytoczenie.
Mogę tylko powtórzyć: Jestem zwykłym prostym chłopem stąpającym po ziemi. Nie mam doświadczeń mistycznych, nie wzlatuję tak wysoko. Dlatego w moim języku tak, znaczy tak, a białe znaczy białe.
Kolejne nawrócenie
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 4777 times
Re: Kolejne nawrócenie
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
- CiekawaXO
- Legendarny komentator

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 1540 times
- Been thanked: 1269 times
- Andej
- Legendarny komentator

To dość wredna uwaga. Albowiem rzeczywiście podziwiam. Zresztą jestem też pełen podziwu dla tego, jak Ty potrafisz wykorzystywać SI. Do tego jak robisz te klipy, czy jak to nazwać. Ja nie ogarniam.
Ale nie jestem kobitą. I dlatego szczerze podziwiam u innych umiejętności, których sam ogarnąć nie potrafię.
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
- CiekawaXO
- Legendarny komentator

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 1540 times
- Been thanked: 1269 times
Jesteś kobitą bo marudzisz całe dnie jak baba a nawet 100 bab:P
Nikt tak nie potrafi jak ty, noooon stop. Ale niektórzy meni mają więcej kobiecych pierwiastków, i ty do nich należysz.
Widzisz, też masz umiejętność którą inni mają w mniejszej skali.
I nawet robisz coś lepiej niż kobiety, więc fajnie chyba nie?
Nikt tak nie potrafi jak ty, noooon stop. Ale niektórzy meni mają więcej kobiecych pierwiastków, i ty do nich należysz.
Widzisz, też masz umiejętność którą inni mają w mniejszej skali.
I nawet robisz coś lepiej niż kobiety, więc fajnie chyba nie?
Ostatnio zmieniony 2026-01-03, 13:48 przez CiekawaXO, łącznie zmieniany 1 raz.
- sądzony
- Legendarny komentator

- Wyznanie: Chrześcijanin
- Has thanked: 2804 times
- Been thanked: 3108 times
Tu nie chodzi o to kto jaki jest.Andej pisze: ↑2026-01-03, 11:40 Podziwiam umiejętność takiego wykorzystywania SI. Dziękuję za przytoczenie.
Mogę tylko powtórzyć: Jestem zwykłym prostym chłopem stąpającym po ziemi. Nie mam doświadczeń mistycznych, nie wzlatuję tak wysoko. Dlatego w moim języku tak, znaczy tak, a białe znaczy białe.
Osobiście, dzięki temu co napisała SI, dostrzegłem więcej prawdy w tym co piszesz, a sam doświadczyłem jakby moje ego "dostało po łapach".
I nie chodzi o to, że SI ma być rozstrzygające, ale może być w jakiś sposób nieco pomocne.
"W owym dniu poznacie, że Ja jestem w Ojcu moim, a wy we Mnie i Ja w was." J 14.20
- Andej
- Legendarny komentator

No cóż, często jest tak, jak ze ślepcami macającymi słonia. Każdy z nas ma dostęp do czegoś. Jakiejś wiedzy, umiejętności. I doskonale. Bo każda wymiana zdań otwiera na coś oczy. Może nie zawsze. ale zawsze daje na to szansę.