W maju 2024 do naszej ekipy dołączył AdamS za co bardzo mu dziękuję i doceniam jego wkład, szczególne, że trafił w okres burz i naporów, ale skoro przetrwał to będzie dalej dbał o dobry rozwój forum.
Miłośniczka Faustyny dotrwała z nami do końca roku i teraz odpoczywa i sie regeneruje, by w połowie roku do nas wrócić
Pragnę publicznie wyrazić uznanie dla Mokrej, który, chcę żebyście wiedzieli, że pomimo młodego wciąż wieku jest podporą forum, bez którego było by ono dużo słabsze.
Forumowicze robią się coraz poważniejsi i dojrzalsi i widzę sporo wartościowych i poważnych tematów, co mnie cieszy i buduję moją wiarę, mam nadzieję, że waszą również. Dziękuję sporej większości uczestników forum za trzymanie poziomu, kulturalne i budujące pisanie
pozostałych też kocham i jako człowiek wierzący wierzę, że będzie lepiej.
Wszystkim dziękuję za ten miniony rok, że mogliśmy wspólnie z Chrystusem gromadzić się tutaj i tworzyć wspólnotę - może nie doskonałą, nie świętą, ale zgromadzoną w Imię Jego i kroczącą drogą ku Chrystusowi.
Na koniec statystyki
Utrzymaliśmy rozwój forum na poziomie z roku ubiegłego, więc widać, że sięgnęliśmy jakieś maximum i po raz pierwszy nie pokonaliśmy w każdej kategorii roku ubiegłego, tylko jednej - czyli ilość postów.
Nikt z nas nie jest w stanie czytać wszystkich postów, a było ich 51198

Pojawiło się ponad 1000 nowych tematów

Przybywają wciąż nowi forumowicze chcący pisać z nami