Muzyka chrześcijańska
-
Pompieri
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 1127 times
- Been thanked: 586 times
Re: Muzyka chrześcijańska
Warto by wlaczyc Mala Armie Janosika, tez maja pieknie wykonane koeldy i przyspiewki swiateczne.
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 24 times
- Kontakt:
Na kolejnej playliscie mam ich 5 utworów.
Druga taka moja playlista muzyczna, na Święta Bożego Narodzenia, ale i na Nowy Rok, to "Muzyka na Boże Narodzenie":
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Kontakt:
Zawsze na Boże Narodzenie doskonalę moje dwie playlisty świąteczne.
Tak i tym razem się dzieje.
Poprawiłem już playlistę "Staropolskie kolędy".
Dodałem kilka utworów.
Ale, co najważniejsze, wybrane, nie tylko przeze mnie, 23 najlepsze utwory, przeniosłem na jej początek.
Dodałem kilka utworów.
Ale, co najważniejsze, wybrane, nie tylko przeze mnie, 23 najlepsze utwory, przeniosłem na jej początek.
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567
-
Stanko
- Aktywny komentator

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 66 times
Każda playlista ma wtedy wartość użytkową, gdy tytuły utworów są podane. Klient powinien wiedzieć, co go tam czeka. Inaczej odkłada playlistę na "półkę niepamięci".DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2025-12-31, 10:45 Zawsze na Boże Narodzenie doskonalę moje dwie playlisty świąteczne.
Dodałem kilka utworów.
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Kontakt:
Jak ją klikniesz to wszystko widać. Czyli tę zawartość. Tytuły są na liście.Stanko pisze: ↑2025-12-31, 13:00Każda playlista ma wtedy wartość użytkową, gdy tytuły utworów są podane. Klient powinien wiedzieć, co go tam czeka. Inaczej odkłada playlistę na "półkę niepamięci".DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2025-12-31, 10:45 Zawsze na Boże Narodzenie doskonalę moje dwie playlisty świąteczne.
Dodałem kilka utworów.
Teraz jest 151 utworów.
Wybrałem kolędy do XVIII wieku włącznie. Oraz utwory stylizowane historycznie, jak np profesora Jacka Kowalskiego.
Generalnie tam są utwory wszelkich gatunków muzycznych. Czyli również we współczesnym wykonaniu.
Są góralskie wykonania, jest Golec Orkiestra, a nawet wykonania operowe i postpunkowe.
Ostatnio zmieniony 2025-12-31, 15:15 przez DowodyKosmiciSąTutaj, łącznie zmieniany 2 razy.