Kosmici w Emilcinie - 100 % dowód na obecność Kosmitów na Ziemi
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 25 times
- Kontakt:
Re: Kosmici w Emilcinie - 100 % dowód na obecność Kosmitów na Ziemi
Kosmici emilcińsc przybyli z planety w zasadzie o dość podobnym rozwoju jak nasza cywilizacja.
Myślę, że za kilkaset lat, czy może kilka tysięcy lat, możemy osiągnąć ich poziom techniki.
Myślę, że za kilkaset lat, czy może kilka tysięcy lat, możemy osiągnąć ich poziom techniki.
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 4920 times
I z tym się zgadzam. I na podstawie obserwacji Słońca. I Księżyca. A także dlatego, widza wokół siebie bezruch. Gdyby Ziemia wirowała, to wszystko by się przewracało. Także flaszka i szklanka (sztakan).
Ziemia, rzecz oczywista, jest centrum wszechświata. A Słońce i Księży jej służą. I nam służą. I tak ma być.
A Kosmici, jeśli są, to musza być bardzo zakręceni. Może od tego kręcenia się wokół Ziemi.
Ale mam konkretne pytanie do wierzącego w Kosmitów. A mianowicie jaką technika, technologią się posługują pokonując odległości liczone w milionach lat świetlnych? I jak ich czas ma się do naszego? Czy goszcząc w Emilcinie podporządkowali się fizjologicznie naszemu czasowi? Czy rolnika przestawili na swój czas?
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 25 times
- Kontakt:
1. Ja nie wierzę w KosmitówAndej pisze: ↑2026-02-08, 14:09 Ale mam konkretne pytanie do wierzącego w Kosmitów. A mianowicie jaką technika, technologią się posługują pokonując odległości liczone w milionach lat świetlnych? I jak ich czas ma się do naszego? Czy goszcząc w Emilcinie podporządkowali się fizjologicznie naszemu czasowi? Czy rolnika przestawili na swój czas?
2. Technika podróż jest przed nami, nieznana, jak Ameryka za Mieszka
3. Sprawy dylatacji czasu raczej mają miejsce
4. Tak, siusiali na polanie zgodnie z naszym czasem
5. Rolnika nie przestawili. Śledztwo nie wykazało luki czasowej.
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 4920 times
Jeśli 4., to znaczy, że organizmy oparte na białku i fizjologia podobna. Zaskakujące.
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
-
mareta
- Aktywny komentator

- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 96 times
Może tak przestawili, że nie zauważył luki czasowej, jak kolega Harrego Pottera- Ron. ( patrz Hary Potter ratuje Hardodzioba).DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2026-02-08, 14:231. Ja nie wierzę w KosmitówAndej pisze: ↑2026-02-08, 14:09 Ale mam konkretne pytanie do wierzącego w Kosmitów. A mianowicie jaką technika, technologią się posługują pokonując odległości liczone w milionach lat świetlnych? I jak ich czas ma się do naszego? Czy goszcząc w Emilcinie podporządkowali się fizjologicznie naszemu czasowi? Czy rolnika przestawili na swój czas?
2. Technika podróż jest przed nami, nieznana, jak Ameryka za Mieszka
3. Sprawy dylatacji czasu raczej mają miejsce
4. Tak, siusiali na polanie zgodnie z naszym czasem
5. Rolnika nie przestawili. Śledztwo nie wykazało luki czasowej.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
- Zuben Ninja
- Aktywny komentator

- Been thanked: 63 times
Chwila - skoro publicznie przyznałeś, że nie wierzysz w Kosmitów to dlaczego Twój nick wprowadza nas w błąd? Skoro w nich nie wierzysz to czy nie uważasz, że spójność Twoich poglądów powinna sprawić abyś zmienił Twój nick?
Ostatnio zmieniony 2026-02-09, 21:57 przez Zuben Ninja, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przyjdą takie czasy, że ludzie będą szaleni i gdy zobaczą kogoś przy zdrowych zmysłach, powstaną przeciw niemu mówiąc: Jesteś szalony, bo nie jesteś do nas podobny" - św. Antoni Pustelnik
-
Albertus
- Złoty mówca

- Has thanked: 637 times
- Been thanked: 1258 times
Pewnie chodzi mu o to że on nie wierzy w kosmitów tylko wie że są bo ma na to 100% dowody i wierzy że to co prezentuje na tych filmikach to są te dowody...
-
mareta
- Aktywny komentator

To się nazywa "wpuścić kogoś w maliny.."Zuben Ninja pisze: ↑2026-02-09, 21:55Chwila - skoro publicznie przyznałeś, że nie wierzysz w Kosmitów to dlaczego Twój nick wprowadza nas w błąd? Skoro w nich nie wierzysz to czy nie uważasz, że spójność Twoich poglądów powinna sprawić abyś zmienił Twój nick?
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
-
Gzresznik Upadający
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 216 times
- Been thanked: 553 times
A wiecie ze Daenikenowi sie zmarło? RIP.
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
Dla jaj , stad mu sie wydawało ze był to "autobu"s a te kosmity były zielone .
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
Był pijany jak bela . Wzieli go ruscy do helikopteraMi8 i pijanego przewiezli.DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2026-02-08, 13:36 Kosmici emilcińsc przybyli z planety w zasadzie o dość podobnym rozwoju jak nasza cywilizacja.
-
mareta
- Aktywny komentator

Cos się nie zgadza. Jak Ruscy to powinni być czerwoni. Może ty byli ekoterroryści?Gzresznik Upadający pisze: ↑2026-02-10, 10:53 A wiecie ze Daenikenowi sie zmarło? RIP.
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:Był pijany jak bela . Wzieli go ruscy do helikopteraMi8 i pijanego przewiezli.DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2026-02-08, 13:36 Kosmici emilcińsc przybyli z planety w zasadzie o dość podobnym rozwoju jak nasza cywilizacja.
- Arek
- Złoty mówca

- Ostrzeżenia: 1
- Has thanked: 607 times
- Been thanked: 671 times
Ostatnio zmieniony 2026-02-10, 21:48 przez Arek, łącznie zmieniany 2 razy.
Jezus Chrystus jest moim Królem.
https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=286
---------------------------------------------------

https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=286
-
Gzresznik Upadający
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 216 times
- Been thanked: 553 times
mundury zielonemareta pisze: ↑2026-02-10, 12:46Cos się nie zgadza. Jak Ruscy to powinni być czerwoni. Może ty byli ekoterroryści?Gzresznik Upadający pisze: ↑2026-02-10, 10:53 A wiecie ze Daenikenowi sie zmarło? RIP.
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:Był pijany jak bela . Wzieli go ruscy do helikopteraMi8 i pijanego przewiezli.DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2026-02-08, 13:36 Kosmici emilcińsc przybyli z planety w zasadzie o dość podobnym rozwoju jak nasza cywilizacja.
- Andy72
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 636 times
Ten film to przykład ufologicznej propagandy
„Stół dla mnie zastawiasz, na oczach mych wrogów to czynisz” (Ps 23,5)
-
mareta
- Aktywny komentator

Może chociaż gwiazdki czerwone na nich mieli? I te charakterystyczne czapki- patelnie.