Znajomość z tindera
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Has thanked: 6255 times
- Been thanked: 3887 times
- Kontakt:
Re: Znajomość z tindera
Mareta - nie dodałem, że chodzi mi o dojrzałość osobowością, a nie wiekową
ale w obu przypadkach masz racje, niestety
ale w obu przypadkach masz racje, niestety
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
-
mareta
- Aktywny komentator

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 96 times
Nic nie wiemy, co tam dalej u kolegi Anonimowego.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
-
Anonimowy_2
- Bywalec

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Dostaliśmy matcha a ja nie pamiętałem czy ja polubiłem czy nie. A ze jako mężczyzna jest siw na straconej pozycji jeśli chodzi o matche to staram sie nawiązać kontakt z każdym. A co do sytuacji z nia umówiliśmy sie na rozmowe po sesji egzaminacyjnej i zobaczymy co bedziebei pisze: ↑2026-01-31, 20:32 @Anonimowy_2 jak do tego doszło, że chociaz ci się nie podobała to nawiazałeś z nią relacje na tinderze. Sama nigdy nie korzystalam z tej aplikacji, ale ogolna opinia jest chyba taka, że ludzie z niej korzystajacy doć czesto kierują się wyglądem wybierając czy chca kontynuować znajomość, czy nie.
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 4920 times
Zobaczyłem, co znaczy. I przy okazji dowiedziałem się, że używane wcześnie określenia "w lewo" i "w prawo" nie są zupełnie od czapy, ale że mają swoje tajemne (dla starców) znaczenie.
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
-
mareta
- Aktywny komentator

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 96 times
Zabrzmiało bardzo tajemniczo.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”