Ksiąga Urantii - przekaz spirytystyczny

ODPOWIEDZ
JakubK444
Przybysz
Przybysz
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Re: Ksiąga Urantii - przekaz spirytystyczny

Post autor: JakubK444 » 2026-02-12, 19:57

Dezerter pisze: 2026-02-10, 21:26 Jak widzisz Jakubie, w tym wątku my już od lat ostrzegamy i demaskujemy zwiedzenie
Żałuję, że to czytałem dziś byłem się z tego wyspowiadać. Piekło istnieje i trzeba na prawdę modlić się o tych ludzi którzy czytają tę księgę. Prosiłbym o modlitwę w mojej intencji wciąż toczę walkę duchową po tym jak uwolniłem się od tego bałwochwalstwa.

Awatar użytkownika
Dezerter
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 6340 times
Been thanked: 3914 times
Kontakt:

Post autor: Dezerter » 2026-02-12, 20:19

JakubK444 pisze: 2026-02-12, 19:57
Dezerter pisze: 2026-02-10, 21:26 Jak widzisz Jakubie, w tym wątku my już od lat ostrzegamy i demaskujemy zwiedzenie
Żałuję, że to czytałem dziś byłem się z tego wyspowiadać. Piekło istnieje i trzeba na prawdę modlić się o tych ludzi którzy czytają tę księgę. Prosiłbym o modlitwę w mojej intencji wciąż toczę walkę duchową po tym jak uwolniłem się od tego bałwochwalstwa.
Ciesze się bardzo z tego, że pokutowałeś i zostałeś oczyszczony z grzechów - bez zwłoki pomodlę się w twojej intencji o pełne uwolnienie i wypełnieniem ciebie łaską Ducha św, by cię strzegł i umacniał.
Ja tej nie czytałem, ale inne "święte " księgi tak i nie miałem z tego tytułu jakichś większych kłopotów duchowych, więc nie przeceniaj wpływu tej książki na twoje życie.
Proponuję oddzielić przeszłość grubą kreską, bo teraz jesteś po jasnej stronie mocy - patrz na światło Chrystusa, na Nim się skup i nim zajmuj i jego Słowem, czyli teraz czas na czytanie Biblii.
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.

mareta
Aktywny komentator
Aktywny komentator
Wyznanie: Katolicyzm
Has thanked: 130 times
Been thanked: 111 times

Post autor: mareta » 2026-02-12, 20:21

To wspaniałe, co zrobiłeś i że ostrzegasz ludzi.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”

JakubK444
Przybysz
Przybysz
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Post autor: JakubK444 » 2026-02-13, 17:59

Dezerter pisze: 2026-02-12, 20:19
Ciesze się bardzo z tego, że pokutowałeś i zostałeś oczyszczony z grzechów - bez zwłoki pomodlę się w twojej intencji o pełne uwolnienie i wypełnieniem ciebie łaską Ducha św, by cię strzegł i umacniał.
Ja tej nie czytałem, ale inne "święte " księgi tak i nie miałem z tego tytułu jakichś większych kłopotów duchowych, więc nie przeceniaj wpływu tej książki na twoje życie.
Proponuję oddzielić przeszłość grubą kreską, bo teraz jesteś po jasnej stronie mocy - patrz na światło Chrystusa, na Nim się skup i nim zajmuj i jego Słowem, czyli teraz czas na czytanie Biblii.

Bóg Ci zapłać Bracie za modlitwę. Jesus Christ is Lord L-) O:-). Kocham was wszystkich na tym forum :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne religie i ruchy parareligijne”