Ekipa forum

Tutaj znajdziesz regulamin forum oraz wszystkie inne ważne informacje. Zamieszczane są w nim także ogłoszenia o sprawach związanych z forum.
Awatar użytkownika
Dezerter
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 6340 times
Been thanked: 3914 times
Kontakt:

Re: Ekipa forum

Post autor: Dezerter » 2026-01-17, 12:10

Nowy rok nowe zmiany
Opuścił ekipę moderacyjną krz30, żałuję, ale rozumiem i bardzo dziękuję za wkład jaki wniosłeś,
wzmocni nas, nasz długoletni forumowicz, który jest z nami już prawie 8 lat B-) Andy72, którego serdecznie witam jako moderatora i życzę jak najmniej pracy, i jak najwięcej przychylności ze strony forumowiczów *-:)
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.

Awatar użytkownika
AdamS.
Elitarny komentator
Elitarny komentator
Wyznanie: Chrześcijanin
Has thanked: 1395 times
Been thanked: 1699 times

Post autor: AdamS. » 2026-01-17, 12:50

Dezerter pisze: 2026-01-17, 12:10 Nowy rok nowe zmiany
Opuścił ekipę moderacyjną krz30, żałuję, ale rozumiem i bardzo dziękuję za wkład jaki wniosłeś,
wzmocni nas, nasz długoletni forumowicz, który jest z nami już prawie 8 lat B-) Andy72, którego serdecznie witam jako moderatora
Krzysztofowi jeszcze raz dziękuję, a Andy'emu @Andy72 gratuluję, deklarując moje mentalne wsparcie tam, gdzie ono będzie potrzebne.

Awatar użytkownika
abi
Złoty mówca
Złoty mówca
Wyznanie: Katolicyzm
Has thanked: 1240 times
Been thanked: 2083 times

Post autor: abi » 2026-01-17, 15:19

@Andy72 czy ja będę miała jakieś znajomości \:D/
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати

Awatar użytkownika
sądzony
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 2914 times
Been thanked: 3212 times

Post autor: sądzony » 2026-01-17, 16:23

Gratulacje i prowadzenie Ducha życzę.
"W owym dniu poznacie, że Ja jestem w Ojcu moim, a wy we Mnie i Ja w was." J 14.20

Awatar użytkownika
Dezerter
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 6340 times
Been thanked: 3914 times
Kontakt:

Post autor: Dezerter » 2026-02-17, 21:27

Wielka strata dla naszego forum, odszedł z moderacji Morkej moja prawa ręka i nieformalny, ale mający uprawnienia Admina, człowiek, któremu ufam, który przez wiele lat pomagał prowadzić w dobrym kierunku to forum.
Bardzo dziękuję, Ci Morkeju za wspólną drogę w Moderacji, jesteś niezwykle dojrzały i mądry , a to dopiero 1 rok studiów B-)
Ucz się pilnie, a wszystkich proszę o wsparcie modlitewne, bo I rok to walka o przetrwanie.
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.

Awatar użytkownika
Repart
Biegły forumowicz
Biegły forumowicz
Been thanked: 451 times

Post autor: Repart » 2026-02-17, 21:33

Świetny mod, byłem w szoku gdy dowiedziałem się ile ma lat. Dzięki za Twoje moderowanie.

Awatar użytkownika
miłośniczka Faustyny
Mistrz komentowania
Mistrz komentowania
Has thanked: 1164 times
Been thanked: 1301 times

Post autor: miłośniczka Faustyny » 2026-02-17, 21:52

Chciałabym napisać od siebie, że zawsze uważałam Morkeja za najlepszego moderatora na świecie i zawdzięczam mu bardzo wiele. Gdyby nie on, nigdy nie nabrałabym wprawy w moderowaniu. Nasze setki przeprowadzonych narad i obserwowanie jego działań w praktyce nauczyły mnie znacznie więcej niż teoretyczne instrukcje. Moje najpiękniejsze chwile w moderacji związane są zwłaszcza z naszym współdziałaniem. Z Morkejem nawet żmudne porządkowanie wątków i blokowanie hejterów stawało się przygodą. Dzięki Morkejowi odkryłam nową perspektywę, bardziej obiektywną, pozwalającą postrzegać świat w wielu odcieniach i wyzbywać się czarno-białych rozwiązań.
Odkąd umiłowałam Boga całą istotą swoją, całą mocą swego serca, od tej chwili ustąpiła bojaźń, i chociażby mi nie wiem już jak mówiono o Jego sprawiedliwości, to nie lękam się Go wcale, bo poznałam Go dobrze: Bóg jest Miłość a Duch Jego- jest spokój"

Krystyna
Super gaduła
Super gaduła
Ostrzeżenia: 1
Has thanked: 247 times
Been thanked: 47 times

Post autor: Krystyna » 2026-02-18, 09:21

Mnie też szkoda. Często podziwiałam jego wpisy, utrafiał w punkt krótką drogą. Życzę powodzenia !
Może forum i tak pozostanie jedynym ciekawym, ludzkim i żyjącym forum katolickim w kraju.
Ostatnio zmieniony 2026-02-18, 09:22 przez Krystyna, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morkej
Zasłużony komentator
Zasłużony komentator
Wyznanie: Katolicyzm
Has thanked: 105 times
Been thanked: 633 times

Post autor: Morkej » 2026-02-18, 13:35

Ja tak tylko krótko coś od siebie.

Odejście nie jest spowodowane żadną osobą z forum. Podkreślam ten fakt, bo wcześniej o ile dobrze pamiętam, to pojawiały się różne publiczne wątpliwości co do powodu odejść innych moderatorów. Mój jest związany z brakiem czasu. Nie jest tajemnicą, że w poprzednim roku zacząłem studia. Przyznaję, że liczyłem, że będę w stanie pogodzić zajęcia, naukę i inne aktywności poza studiami z forum. Przeliczyłem się. Ta lutowa sesja tylko mnie w tym utwierdziła. A że nie jestem w stanie nikomu z was już zapewnić obiektywności i zaangażowania, to rezygnacja jest dość oczywistą decyzją.

5 lat w moderacji minęło strasznie szybko. Z czego prawie 8 już łącznie na forum. Dziękuję @Dezerter za zaufanie.
A was kochani na odchodne chciałbym przeprosić za wszystkie moje błędy, niedociągnięcia, niezauważenie czegoś, niewłaściwe reakcje itd. w moim moderowaniu. Na forum dalej mam zamiar być obecny, więc nie jest to pożegnanie na dobre.
Oczekuj Pana, bądź mężny w działaniu i umacniaj się w sobie; nie trać ufności, nie poddawaj się,
lecz ciałem i duszą walcz o chwałę Bożą. - Tomasz à Kempis

Awatar użytkownika
Michał
Gawędziarz
Gawędziarz
Has thanked: 102 times
Been thanked: 35 times

Post autor: Michał » 2026-02-18, 18:53

Morkej pisze: 2026-02-18, 13:35 Przyznaję, że liczyłem, że będę w stanie pogodzić zajęcia, naukę i inne aktywności poza studiami z forum. Przeliczyłem się. Ta lutowa sesja tylko mnie w tym utwierdziła. A że nie jestem w stanie nikomu z was już zapewnić obiektywności i zaangażowania, to rezygnacja jest dość oczywistą decyzją.
Wszystko jest kwestią priorytetów, słusznie robisz poświęcając czas nad tymi rzeczami kosztem aktywności w internecie/forum.
Chrześcijański naturalizm 🌍💧⚡🌿🌪️ chrześcijaństwo mistyczne ⚛️ ✝️ ☪️ ☮️ umiarkowano-radykalny ikonoklazm 🔥
chrześcijaństwo uzdrawiające 🕥 😴 eko-restoracjonizm 🌿 🕥

ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje i ogłoszenia”