Prośby o modlitwę.
-
Pompieri
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 1175 times
- Been thanked: 619 times
Re: Prośba o modlitwę
Wlasnie przed chwila pogotowie zabralo moja pania do szpitala.
Po prostu ... prosze o male westchnienie w jej intencji.
Po prostu ... prosze o male westchnienie w jej intencji.
-
Pompieri
- Mistrz komentowania

Re: Prośby o modlitwę.
Dzieki abi, dzieki milosniczko Faustyny . Jest lepiej, ale to dopiero poczatek leczenia.
-
Pompieri
- Mistrz komentowania

-
Pompieri
- Mistrz komentowania

-
mareta
- Aktywny komentator

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 111 times
Może, kiedy prosicie o modlitwę podawajcie imiona potrzebujących? Wtedy łatwiej zapamiętać.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Has thanked: 6340 times
- Been thanked: 3914 times
- Kontakt:
Mi się nazbierało, ale wiem, że na Was można liczyć
O powrót do zdrowia po operacji oczu dla żony naszego forumowicza
O udaną operacje mózgu dla mojego znajomego Pawła, by wrócił do zdrowia
O prowadzenie duchowe dla mnie i żony na dzisiejszym wieczornym spotkaniu z narzeczonymi, byśmy pomogli im stworzyć dobre, udane i chrześcijańskie małżeństwa
O prowadzenie duchowe dla mnie i żony na dzisiejszym wieczornym spotkaniu z narzeczonymi, byśmy pomogli im stworzyć dobre, udane i chrześcijańskie małżeństwa
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
-
Stanko
- Super gaduła

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 123 times
W każdy piątek mam taka godzinę modlitw za wszystkich, którzy się takich modlitw spodziewają.Dezerter pisze: ↑2026-03-01, 12:39 Mi się nazbierało, ale wiem, że na Was można liczyć
(przed rokiem miałem dwie operacje na "cataracta complicata" i w ogóle odzyskiwanie widzenia)
Panie Boże. Proszę Cię o łaskę pokory, nie chce się wyzywyzszac, czuć się lepszym innych. Nie chcę też pokory, aby właśnie przez te cnotę czuć się lepszym od innych. Nie chcę też powrotu do starego życia. Chociaż moje ego się broni przed czymś nowym, to zaczynam rozumieć że tylko poddanie się Tobie może mi pomóc.
Z Chrystusem jestem ukrzyżowany: żyję, ale już nie ja, lecz żyje we mnie Chrystus. A to, że teraz żyję w ciele, żyję w wierze Syna Bożego, który mnie umiłował i wydał za mnie samego siebie. Nie odrzucam łaski Boga. Jeśli bowiem przez prawo jest sprawiedliwość, to Chrystus umarł na próżno.
Z Chrystusem jestem ukrzyżowany: żyję, ale już nie ja, lecz żyje we mnie Chrystus. A to, że teraz żyję w ciele, żyję w wierze Syna Bożego, który mnie umiłował i wydał za mnie samego siebie. Nie odrzucam łaski Boga. Jeśli bowiem przez prawo jest sprawiedliwość, to Chrystus umarł na próżno.
Ostatnio zmieniony 2026-03-01, 21:42 przez Owca, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Has thanked: 6340 times
- Been thanked: 3914 times
- Kontakt:
Panie Boże wysłuchaj prośby Owcy.
Dziękuję też, że wysłuchałeś modlitewnego wsparcia, które czuliśmy na spotkaniu z 25 młodymi ludźmi, którzy chcą zawrzeć sakramentalny związek małżeński, dziękujemy za ich słuchanie, za chętne uczestniczenie w zajęciach praktycznych i ich zaangażowanie.
Błogosław i rozpromień Swe Oblicze nad wszystkimi , którzy wspierają modlitwą bliźnich w potrzebie.
Dziękuję też, że wysłuchałeś modlitewnego wsparcia, które czuliśmy na spotkaniu z 25 młodymi ludźmi, którzy chcą zawrzeć sakramentalny związek małżeński, dziękujemy za ich słuchanie, za chętne uczestniczenie w zajęciach praktycznych i ich zaangażowanie.
Błogosław i rozpromień Swe Oblicze nad wszystkimi , którzy wspierają modlitwą bliźnich w potrzebie.
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.