“Czy załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów w drodze na Księżyc?” - kolejny 100% pewny dowód na obecność Kosmitów

UFO, obce cywilizacje, niewyjaśnione zjawiska na Ziemi. Ciężkie dyskusje na ciężkie tematy.
Awatar użytkownika
Marek_Piotrowski
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Wyznanie: Katolicyzm
Has thanked: 4064 times
Been thanked: 6238 times
Kontakt:

Re: “Czy załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów w drodze na Księżyc?” - kolejny 100% pewny dowód na obecność Kosmitów

Post autor: Marek_Piotrowski » 2026-04-07, 09:17

Więc jeśli nie macie cierpliwości do poszerzenia wiedzy z astronautyki, to polecam WAM te 3 minuty niecałe, od momentu 33:37
Poświęciłem te 3 minuty. Powtórzyłeś te bzdury, które tu pisałeś - na zasadzie "skoro nie wiemy, co to jest, to znaczy, że to kosmici", twierdząc, że rzekomo wyeliminowałeś "wszystkie" inne możliwości. Sorry, ale słabe to.
Osobiście jestem zażenowany, że przedstawiasz się tam jako inżynier, bo takie podejście świadczy o braku elementarnych podstaw.
Ostatnio zmieniony 2026-04-07, 09:41 przez Marek_Piotrowski, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie odpowiadam na niektóre wpisy: nie widzę wpisów @użytkownik, @CiekawaXO i @Krystyna. Nie "obraziłem się" - ale tak jest z paru względów prościej.

Awatar użytkownika
DowodyKosmiciSąTutaj
Dyskutant
Dyskutant
Has thanked: 17 times
Been thanked: 25 times
Kontakt:

Re: “Czy załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów w drodze na Księżyc?” - kolejny 100% pewny dowód na obecność Kosmitów

Post autor: DowodyKosmiciSąTutaj » 2026-04-07, 18:56

Marek_Piotrowski pisze: 2026-04-07, 09:17
Więc jeśli nie macie cierpliwości do poszerzenia wiedzy z astronautyki, to polecam WAM te 3 minuty niecałe, od momentu 33:37
Poświęciłem te 3 minuty. Powtórzyłeś te bzdury, które tu pisałeś - na zasadzie "skoro nie wiemy, co to jest, to znaczy, że to kosmici", twierdząc, że rzekomo wyeliminowałeś "wszystkie" inne możliwości. Sorry, ale słabe to.
Osobiście jestem zażenowany, że przedstawiasz się tam jako inżynier, bo takie podejście świadczy o braku elementarnych podstaw.
Jeżeli zrozumiesz moją argumentację, i wszelkie okoliczności z nagrania #20, to się ze mną zgodzisz.
Dla ułatwienia, żebyś wiedział na czym się skupić, to przypominam.
Jak mówił Aldrin, w grę wchodziła tylko i wyłącznie: rakieta lub panel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIC WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZY TO ROZUMIESZ????????????????
CZY JESTEŚ W STANIE TO ZROZUMIEĆ ???????????????????
Obie były tak samo niemożliwe.
Rakietę wyeliminowało NASA.
Panele ja wyeliminowałem, i wielu innych, w tym astronauci Apollo 11.
Nagranie #A9 to dobry wstęp.
Najpierw trzeba zrozumieć #A9.
Potem będzie łatwiej zrozumieć #20.
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567

Awatar użytkownika
Marek_Piotrowski
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Kontakt:

Post autor: Marek_Piotrowski » 2026-04-07, 19:16

A nuiby dlaczego "w grę wchodziła tylko i wyłącznie rakieta lub panel"?
Aldrin wiedział tyle, co my - to jest nie wiemy co to jest. I tyle.

Problem jest dokładnie odwrotny niż piszesz: ja rozumiem Twoją argumentację i dlatego mogę spokojnie napisać: jest nieprofesjonalna, nielogiczna i nie ma nic wspólnego z regułami dowodzenia.
Zwykłe chciejstwo i nic więcej. Niczego nie dowodzi, poza tym, że bardzo CHCIAŁBYŚ by ci kosmici gdzies tam byli.
Nie odpowiadam na niektóre wpisy: nie widzę wpisów @użytkownik, @CiekawaXO i @Krystyna. Nie "obraziłem się" - ale tak jest z paru względów prościej.

Awatar użytkownika
DowodyKosmiciSąTutaj
Dyskutant
Dyskutant
Has thanked: 17 times
Been thanked: 25 times
Kontakt:

Post autor: DowodyKosmiciSąTutaj » 2026-04-07, 20:18

Marek_Piotrowski pisze: 2026-04-07, 19:16 A nuiby dlaczego "w grę wchodziła tylko i wyłącznie rakieta lub panel"?
Aldrin wiedział tyle, co my - to jest nie wiemy co to jest. I tyle.

Problem jest dokładnie odwrotny niż piszesz: ja rozumiem Twoją argumentację i dlatego mogę spokojnie napisać: jest nieprofesjonalna, nielogiczna i nie ma nic wspólnego z regułami dowodzenia.
Zwykłe chciejstwo i nic więcej. Niczego nie dowodzi, poza tym, że bardzo CHCIAŁBYŚ by ci kosmici gdzies tam byli.
Nie obrażaj Aldrina.
NIC NIE LATA RAZEM ZE STATKIEM KOSMICZNYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO COŚ MUSIAŁO MIEĆ NAPĘD ORAZ INTELIGENCJĘ !!!!!!!!!!!!!
Na twoim marnym poziomie rozumowania można zanegować wszystko: nawet że 2+2=4.
Doucz się z astronomii i astronautyki, bo reprezentujesz ZEROWY POZIOM.
Rozmawiam jak z jakimś przedszkolakiem.
Poziom zabierania zabawek w piaskownicy.
Czas Marek dla Ciebie przejść do szkoły podstawowej.
Dostajesz domowe zadanie:
*** Masz przesłuchać 3 razy nagranie #A9, ze zrozumieniem
*** A następnie 3 razy nagranie #20
Ostatnio zmieniony 2026-04-07, 20:30 przez DowodyKosmiciSąTutaj, łącznie zmieniany 2 razy.
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567

Awatar użytkownika
Marek_Piotrowski
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Kontakt:

Post autor: Marek_Piotrowski » 2026-04-07, 21:06

Nie, nie musiało. Wybacz, ale rozmowa z Tobą jest jak rozmowa z fanatykiem płaskiej Ziemi.
Az nie mogę uwierzyć, że dali Ci inżyniera, przy takim braku zrozumienia podstawowych reguł wnioskowania.
EOT

ODPOWIEDZ

Wróć do „Paranormal”