Project Blue Beam
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 12 times
Re: Project Blue Beam
A zresztą z tym na poważnie zająć się kosmitami to przesada,ja wierzę w reinkarnacje.
Moja mama czasami ma Deja Vu,a to jest połączone z tym,wiem że wiele razy to mówię,ale moja mama była w jakimś gabinecie lekarskim,i wiedziała dokładnie co leży,uważam że to dowód na reinkarnacje.Ty mówisz żeby nie wierzyć w reinkarnacje coś to tam mnie zwodzi itp.
Tak samo mogę powiedzieć temu durnemu Islamowi,który powinien tu pozostać usunięty,pownieważ to Mahomet stworzył to,a podobno w piekle się pali,i każdy kto idzie za nim,też będzie się palił.Bóg jest tylko jedyny,a nie żadne Mahomety
Moja mama czasami ma Deja Vu,a to jest połączone z tym,wiem że wiele razy to mówię,ale moja mama była w jakimś gabinecie lekarskim,i wiedziała dokładnie co leży,uważam że to dowód na reinkarnacje.Ty mówisz żeby nie wierzyć w reinkarnacje coś to tam mnie zwodzi itp.
Tak samo mogę powiedzieć temu durnemu Islamowi,który powinien tu pozostać usunięty,pownieważ to Mahomet stworzył to,a podobno w piekle się pali,i każdy kto idzie za nim,też będzie się palił.Bóg jest tylko jedyny,a nie żadne Mahomety
Ostatnio zmieniony 2025-03-15, 18:33 przez AkceptujeJezusa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Andy72
- Mistrz komentowania

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 686 times
Dejavu jako dowód na reinkarnacje? Jak to pogodzić z Jezusem, którego akceptujesz?
„Stół dla mnie zastawiasz, na oczach mych wrogów to czynisz” (Ps 23,5)
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

Wierzę w Jezusa i to.Prawdopodobnie czytałem że dusza musi przejść etapy po każdej śmierci,by załatwić jakieś sprawy a potem jeśli będzie sprawiła dobro,trafi do nieba.Tylko ja tak myślę 
-
Albertus
- Złoty mówca

- Has thanked: 645 times
- Been thanked: 1272 times
Reinkarnacja jest nie do pogodzenia z chrześcijaństwem.AkceptujeJezusa pisze: ↑2025-03-15, 19:45 Wierzę w Jezusa i to.Prawdopodobnie czytałem że dusza musi przejść etapy po każdej śmierci,by załatwić jakieś sprawy a potem jeśli będzie sprawiła dobro,trafi do nieba.Tylko ja tak myślę![]()
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

Ja wierzę inaczej,przy tym pozostajmy.Tak samo mogę znowu powiedzieć o Islamie,każdy wierzy co w chce,nie zmieniajmy wiary kogoś innego.
-
Albertus
- Złoty mówca

- Has thanked: 645 times
- Been thanked: 1272 times
Po to jesteśmy na forum dyskusyjnym aby dyskutować o tym o czym piszą forumowicze.Nikt cię nie zmusza do wiary w cokolwiek ale też nikt nie powinien zabraniać pisać innym co myślą o tym co prezentujesz na forum.AkceptujeJezusa pisze: ↑2025-03-15, 21:29 Ja wierzę inaczej,przy tym pozostajmy.Tak samo mogę znowu powiedzieć o Islamie,każdy wierzy co w chce,nie zmieniajmy wiary kogoś innego.
Ostatnio zmieniony 2025-03-15, 21:36 przez Albertus, łącznie zmieniany 1 raz.
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

No spoko,moja mama wierzy w reinkarnacje.Ja tak samo w Jezusa Chrystusa też wierzę,bo ktoś musiał stworzyć ten świat,co nie?.
Wiem że to jest sprzeczne z wiarą katolicką,ale może tak być że dusza może mieć jakieś nie rozwiązane sprawy,to w następnym życiu może je naprawić.Zresztą tak czytałem,ale można w to nie wierzyć,lub wierzyć.Takie jest moje zdanie,a co do Project Blue Beam to może jest prawdą,możemy się spodziewać hologramów na całym świecie,nawet nie będziemy czy to będie zbawca,czy Antychryst.Czas pokaże
Wiem że to jest sprzeczne z wiarą katolicką,ale może tak być że dusza może mieć jakieś nie rozwiązane sprawy,to w następnym życiu może je naprawić.Zresztą tak czytałem,ale można w to nie wierzyć,lub wierzyć.Takie jest moje zdanie,a co do Project Blue Beam to może jest prawdą,możemy się spodziewać hologramów na całym świecie,nawet nie będziemy czy to będie zbawca,czy Antychryst.Czas pokaże
-
Pompieri
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 1188 times
- Been thanked: 623 times
Niektorzy glosza, ze wszechswiat to hologram.
Ale - jesli mnie cos boli, to jestem hologramem?
Film na ekranie to rodzaj hologramu ( plaskiego). Czy mozna zadac bol filmowi?
Tecza na niebie to zludzenie optyczne ...cos w sensie holograficznym.
Mnie mozna zlapac za reke ( szczegolnie gdy podkradam ciasto z polmiska
).
Czy mozna zlapac tecze?
Ale - jesli mnie cos boli, to jestem hologramem?
Film na ekranie to rodzaj hologramu ( plaskiego). Czy mozna zadac bol filmowi?
Tecza na niebie to zludzenie optyczne ...cos w sensie holograficznym.
Mnie mozna zlapac za reke ( szczegolnie gdy podkradam ciasto z polmiska
Czy mozna zlapac tecze?
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

Chyba nie można złapać tęczy,ale można ją zobaczyć ;D.
a wszechświat Ci zakładają że jest hologramem,to jesteśmy podobni do tego Matrixa
Ale kto stworzył ten hologram?.Może Bóg?.Pisałem kiedyś z kolesiem że wszechświat to iluzja,i że mam życie które powinienem wykorzystać jak najlepiej. Każdy ma swoją teorię na temat stworzenia wszechświata.Czytałem jeszcze że naukowcy za pomocą jakiegoś urządzenia wykrili jakieś promieniowanie czy coś w tym stylu,może być spowodowane słynną teorią "Big Bang".Ale jak coś z niczego można uformować w życie?.Nikt tego nie wie,i nigdy się nie dowiemy
a wszechświat Ci zakładają że jest hologramem,to jesteśmy podobni do tego Matrixa
Ale kto stworzył ten hologram?.Może Bóg?.Pisałem kiedyś z kolesiem że wszechświat to iluzja,i że mam życie które powinienem wykorzystać jak najlepiej. Każdy ma swoją teorię na temat stworzenia wszechświata.Czytałem jeszcze że naukowcy za pomocą jakiegoś urządzenia wykrili jakieś promieniowanie czy coś w tym stylu,może być spowodowane słynną teorią "Big Bang".Ale jak coś z niczego można uformować w życie?.Nikt tego nie wie,i nigdy się nie dowiemy
- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Has thanked: 4042 times
- Been thanked: 6227 times
- Kontakt:
To, że "każdy ma swoją teorię" nie oznacza, że każda teoria jest warta uwagi 
Nie odpowiadam na niektóre wpisy: nie widzę wpisów @użytkownik, @CiekawaXO i @Krystyna. Nie "obraziłem się" - ale tak jest z paru względów prościej.
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

Wiadomo każda teoria może okazać się nie prawdziwa,może się dowiemy po śmierci
.
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

A właśnie mam teorie że te trąby apokalpisy w różnych zakątków krajów może się bawią tą technologią...może to blue beam?.
Ostatnio zmieniony 2026-04-01, 14:28 przez AkceptujeJezusa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mareta
- Gaduła

- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 136 times
Nie rozumiem co znaczy "prawdopodobnie czytałem". Chrześcijaństwo wyklucza reinkarnację i zdaje się na odwrót, reinkarnacja wyklucza chrześcijaństwo.AkceptujeJezusa pisze: ↑2025-03-15, 19:45 Wierzę w Jezusa i to.Prawdopodobnie czytałem że dusza musi przejść etapy po każdej śmierci,by załatwić jakieś sprawy a potem jeśli będzie sprawiła dobro,trafi do nieba.Tylko ja tak myślę![]()
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

https://demagog.org.pl/fake_news/projek ... SAQAvD_BwE
Krok I – inżynieryjne trzęsienia ziemi – w tej fazie zaplanowano sztuczne trzęsienia Ziemi w ściśle określonych miejscach, po to, aby odsłonić nieznane wcześniej relikty archeologiczne, które podważą aktualne doktryny religijne.
Krok II – wielki pokaz hologramów na niebie – na tym etapie dzięki użyciu satelitów zostaną wyświetlone hologramy różnych bogów (dostosowanych do szerokości geograficznej), mówiących w języku danego narodu. Następnie połączą się oni w jedno bóstwo – antychrysta.
Krok III – wykorzystanie promieniowania do kontroli umysłu – poprzez wysyłane fal o niskiej częstotliwości ludzkość ma zostać przekonana przez antychrysta, że jest on prawdziwym bogiem.
Krok IV – inscenizowane porwanie kościoła oraz inwazja kosmitów – będzie to ostatnia faza prowadząca do powstania nowego porządku świata poprzez namówienie ludzkości do dobrowolnego oddana wolności.
Krok I – inżynieryjne trzęsienia ziemi – w tej fazie zaplanowano sztuczne trzęsienia Ziemi w ściśle określonych miejscach, po to, aby odsłonić nieznane wcześniej relikty archeologiczne, które podważą aktualne doktryny religijne.
Krok II – wielki pokaz hologramów na niebie – na tym etapie dzięki użyciu satelitów zostaną wyświetlone hologramy różnych bogów (dostosowanych do szerokości geograficznej), mówiących w języku danego narodu. Następnie połączą się oni w jedno bóstwo – antychrysta.
Krok III – wykorzystanie promieniowania do kontroli umysłu – poprzez wysyłane fal o niskiej częstotliwości ludzkość ma zostać przekonana przez antychrysta, że jest on prawdziwym bogiem.
Krok IV – inscenizowane porwanie kościoła oraz inwazja kosmitów – będzie to ostatnia faza prowadząca do powstania nowego porządku świata poprzez namówienie ludzkości do dobrowolnego oddana wolności.