Project Blue Beam

UFO, obce cywilizacje, niewyjaśnione zjawiska na Ziemi. Ciężkie dyskusje na ciężkie tematy.
Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant
Has thanked: 1 time
Been thanked: 12 times

Re: Project Blue Beam

Post autor: AkceptujeJezusa » 2025-03-15, 18:32

A zresztą z tym na poważnie zająć się kosmitami to przesada,ja wierzę w reinkarnacje.
Moja mama czasami ma Deja Vu,a to jest połączone z tym,wiem że wiele razy to mówię,ale moja mama była w jakimś gabinecie lekarskim,i wiedziała dokładnie co leży,uważam że to dowód na reinkarnacje.Ty mówisz żeby nie wierzyć w reinkarnacje coś to tam mnie zwodzi itp.
Tak samo mogę powiedzieć temu durnemu Islamowi,który powinien tu pozostać usunięty,pownieważ to Mahomet stworzył to,a podobno w piekle się pali,i każdy kto idzie za nim,też będzie się palił.Bóg jest tylko jedyny,a nie żadne Mahomety
Ostatnio zmieniony 2025-03-15, 18:33 przez AkceptujeJezusa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Andy72
Mistrz komentowania
Mistrz komentowania
Wyznanie: Katolicyzm
Has thanked: 534 times
Been thanked: 686 times

Post autor: Andy72 » 2025-03-15, 18:55

Dejavu jako dowód na reinkarnacje? Jak to pogodzić z Jezusem, którego akceptujesz?
„Stół dla mnie zastawiasz, na oczach mych wrogów to czynisz” (Ps 23,5)

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2025-03-15, 19:45

Wierzę w Jezusa i to.Prawdopodobnie czytałem że dusza musi przejść etapy po każdej śmierci,by załatwić jakieś sprawy a potem jeśli będzie sprawiła dobro,trafi do nieba.Tylko ja tak myślę :)

Albertus
Złoty mówca
Złoty mówca
Has thanked: 645 times
Been thanked: 1272 times

Post autor: Albertus » 2025-03-15, 21:23

AkceptujeJezusa pisze: 2025-03-15, 19:45 Wierzę w Jezusa i to.Prawdopodobnie czytałem że dusza musi przejść etapy po każdej śmierci,by załatwić jakieś sprawy a potem jeśli będzie sprawiła dobro,trafi do nieba.Tylko ja tak myślę :)
Reinkarnacja jest nie do pogodzenia z chrześcijaństwem.

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2025-03-15, 21:29

Ja wierzę inaczej,przy tym pozostajmy.Tak samo mogę znowu powiedzieć o Islamie,każdy wierzy co w chce,nie zmieniajmy wiary kogoś innego.

Albertus
Złoty mówca
Złoty mówca
Has thanked: 645 times
Been thanked: 1272 times

Post autor: Albertus » 2025-03-15, 21:35

AkceptujeJezusa pisze: 2025-03-15, 21:29 Ja wierzę inaczej,przy tym pozostajmy.Tak samo mogę znowu powiedzieć o Islamie,każdy wierzy co w chce,nie zmieniajmy wiary kogoś innego.
Po to jesteśmy na forum dyskusyjnym aby dyskutować o tym o czym piszą forumowicze.Nikt cię nie zmusza do wiary w cokolwiek ale też nikt nie powinien zabraniać pisać innym co myślą o tym co prezentujesz na forum.
Ostatnio zmieniony 2025-03-15, 21:36 przez Albertus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2025-03-15, 21:45

Wiem spoko,zmęczony jestem.Ide spać cya.

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2025-03-18, 06:02

No spoko,moja mama wierzy w reinkarnacje.Ja tak samo w Jezusa Chrystusa też wierzę,bo ktoś musiał stworzyć ten świat,co nie?.
Wiem że to jest sprzeczne z wiarą katolicką,ale może tak być że dusza może mieć jakieś nie rozwiązane sprawy,to w następnym życiu może je naprawić.Zresztą tak czytałem,ale można w to nie wierzyć,lub wierzyć.Takie jest moje zdanie,a co do Project Blue Beam to może jest prawdą,możemy się spodziewać hologramów na całym świecie,nawet nie będziemy czy to będie zbawca,czy Antychryst.Czas pokaże

Pompieri
Mistrz komentowania
Mistrz komentowania
Has thanked: 1188 times
Been thanked: 623 times

Post autor: Pompieri » 2025-03-18, 13:35

Niektorzy glosza, ze wszechswiat to hologram.
Ale - jesli mnie cos boli, to jestem hologramem?
Film na ekranie to rodzaj hologramu ( plaskiego). Czy mozna zadac bol filmowi?
Tecza na niebie to zludzenie optyczne ...cos w sensie holograficznym.
Mnie mozna zlapac za reke ( szczegolnie gdy podkradam ciasto z polmiska :p ).
Czy mozna zlapac tecze?

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2025-03-19, 12:09

Chyba nie można złapać tęczy,ale można ją zobaczyć ;D.
a wszechświat Ci zakładają że jest hologramem,to jesteśmy podobni do tego Matrixa
Ale kto stworzył ten hologram?.Może Bóg?.Pisałem kiedyś z kolesiem że wszechświat to iluzja,i że mam życie które powinienem wykorzystać jak najlepiej. Każdy ma swoją teorię na temat stworzenia wszechświata.Czytałem jeszcze że naukowcy za pomocą jakiegoś urządzenia wykrili jakieś promieniowanie czy coś w tym stylu,może być spowodowane słynną teorią "Big Bang".Ale jak coś z niczego można uformować w życie?.Nikt tego nie wie,i nigdy się nie dowiemy :P

Awatar użytkownika
Marek_Piotrowski
Legendarny komentator
Legendarny komentator
Has thanked: 4042 times
Been thanked: 6227 times
Kontakt:

Post autor: Marek_Piotrowski » 2025-03-19, 12:36

To, że "każdy ma swoją teorię" nie oznacza, że każda teoria jest warta uwagi :)
Nie odpowiadam na niektóre wpisy: nie widzę wpisów @użytkownik, @CiekawaXO i @Krystyna. Nie "obraziłem się" - ale tak jest z paru względów prościej.

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2025-03-19, 19:56

Wiadomo każda teoria może okazać się nie prawdziwa,może się dowiemy po śmierci :P.

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2026-04-01, 14:27

A właśnie mam teorie że te trąby apokalpisy w różnych zakątków krajów może się bawią tą technologią...może to blue beam?.
Ostatnio zmieniony 2026-04-01, 14:28 przez AkceptujeJezusa, łącznie zmieniany 1 raz.

mareta
Gaduła
Gaduła
Has thanked: 152 times
Been thanked: 136 times

Post autor: mareta » 2026-04-08, 20:33

AkceptujeJezusa pisze: 2025-03-15, 19:45 Wierzę w Jezusa i to.Prawdopodobnie czytałem że dusza musi przejść etapy po każdej śmierci,by załatwić jakieś sprawy a potem jeśli będzie sprawiła dobro,trafi do nieba.Tylko ja tak myślę :)
Nie rozumiem co znaczy "prawdopodobnie czytałem". Chrześcijaństwo wyklucza reinkarnację i zdaje się na odwrót, reinkarnacja wyklucza chrześcijaństwo.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”

Awatar użytkownika
AkceptujeJezusa
Dyskutant
Dyskutant

Post autor: AkceptujeJezusa » 2026-04-09, 11:23

https://demagog.org.pl/fake_news/projek ... SAQAvD_BwE
Krok I – inżynieryjne trzęsienia ziemi – w tej fazie zaplanowano sztuczne  trzęsienia Ziemi w ściśle określonych miejscach, po to, aby odsłonić nieznane wcześniej relikty archeologiczne, które podważą aktualne doktryny religijne. 
Krok II – wielki pokaz hologramów na niebie – na tym etapie dzięki użyciu satelitów zostaną wyświetlone hologramy różnych bogów (dostosowanych do  szerokości geograficznej), mówiących w języku danego narodu. Następnie połączą się oni w jedno bóstwo – antychrysta. 
Krok III – wykorzystanie promieniowania do kontroli umysłu –  poprzez wysyłane fal o niskiej częstotliwości ludzkość ma zostać przekonana przez antychrysta, że jest on prawdziwym bogiem.
Krok IV – inscenizowane porwanie kościoła oraz inwazja kosmitów – będzie to ostatnia faza prowadząca do powstania nowego porządku świata poprzez namówienie ludzkości do dobrowolnego oddana wolności.  

ODPOWIEDZ

Wróć do „Paranormal”