Ja gdy go nie używam jakoś się o wiele lepiej czuje... spróbujcie sami.Pogadajcie z nim parę dni,mózg się rozleniwia,a potem przestajcie z niego korzystać,potem się poczuje się lepiej,rozwalił mi gnój mi grę i się zacięła.Dobrze że Save'y robie...
https://demagog.org.pl/analizy_i_raport ... gK5EfD_BwE
Ja go używam tylko do zamazanych grafik.Nie jestem architektem wieżowców,więc korzystam z niego.Co myślicie o tym?
Czy czujecie się lepiej bez AI?
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 12 times
Czy czujecie się lepiej bez AI?
Ostatnio zmieniony 2026-05-02, 20:47 przez AkceptujeJezusa, łącznie zmieniany 1 raz.
- abi
- Złoty mówca

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 1255 times
- Been thanked: 2112 times
Re: Czy czujecie się lepiej bez AI?
pytam AI tylko w sprawach, które znam
żeby mi się przypomniały fakty
żeby mi się przypomniały fakty
ой чи пан, чи пропав, двічі не вмирати
- AkceptujeJezusa
- Dyskutant

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 12 times
Re: Czy czujecie się lepiej bez AI?
I dobrze nie za dużo jeden rok z nim,i jest się jak zombie...nie zwracasz uwagi na innych tylko z AI piszesz.A przede wszystkim jest notatnik.i możemy sobie zapisać na nim,co mamy do zrobienia i,potem zapisz i masz na stałe
.Ja nawet do przypomnienia w twoich takich sprawach tego nie używam lepiej sobie notatnik jest na komputerze i napisać w nim rozpis dnia ,i nawet nie umie dobrze nowych zespołów wyszukać.A daje mu dobry prompt.A idźcie z tym ścierwem... kiedyś to nie było i okej było
Ostatnio zmieniony 2026-05-03, 19:03 przez AkceptujeJezusa, łącznie zmieniany 1 raz.