"I to by było na tyle" według z satyryka i profesora mniemanologii stosowanej, Jana Tadeusza Stanisławskiego.
“Czy załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów w drodze na Księżyc?” - kolejny 100% pewny dowód na obecność Kosmitów
-
mareta
- Super gaduła

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 195 times
- Been thanked: 250 times
Re: “Czy załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów w drodze na Księżyc?” - kolejny 100% pewny dowód na obecność Kosmitów
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
-
Krystyna
Re: “Czy załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów w drodze na Księżyc?” - kolejny 100% pewny dowód na obecność Kosmitów
Ale jakby był, wypadałoby przeredagować to czy tamto. 
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 25 times
- Kontakt:
Dodałem muzykę, arcyciekawą, do nagrania nieufologicznego #A9.
Aż 13 różnych utworów.
I tak powstało #A9m.
W nim 36 minut wiedzy z astronautyki. A dzięki muzyce łatwiej może ją przyswoić.
Nagranie #A9m to dobry wstęp do zrozumienia nagrania #20 (może @Marek_Piotrowski łatwiej zrozumie podstawy, bo w komentarzach pod #A9 wykazał się totalnym brakiem wiedzy).
Każdy, nawet "inżynier", zrozumie, że panele poleciały prostopadle do lotu, w kosmos,
I zrozumie, że NASA bezczelnie podaje fejki o obserwacji panela.
I dowodzi, że załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów.
Rakietę wykluczyło NASA, panele zaś to ich fejk.
POZOSTALI KOSMICI !!!
Sceptykom może łatwiej będzie zrozumieć, że były tylko 3 teoretyczne możliwości, co do obserwowanego obiektu:
*** trzeci stopień rakiety
*** panel
*** POJAZD KOSMITÓW
W końcówce nagrania odniosłem się ufologicznie do sceptyków.
3 minuty mojej tyrady.
Aż 13 różnych utworów.
I tak powstało #A9m.
W nim 36 minut wiedzy z astronautyki. A dzięki muzyce łatwiej może ją przyswoić.
Nagranie #A9m to dobry wstęp do zrozumienia nagrania #20 (może @Marek_Piotrowski łatwiej zrozumie podstawy, bo w komentarzach pod #A9 wykazał się totalnym brakiem wiedzy).
Każdy, nawet "inżynier", zrozumie, że panele poleciały prostopadle do lotu, w kosmos,
I zrozumie, że NASA bezczelnie podaje fejki o obserwacji panela.
I dowodzi, że załoga Apollo 11 widziała pojazd Kosmitów.
Rakietę wykluczyło NASA, panele zaś to ich fejk.
POZOSTALI KOSMICI !!!
Sceptykom może łatwiej będzie zrozumieć, że były tylko 3 teoretyczne możliwości, co do obserwowanego obiektu:
*** panel
*** POJAZD KOSMITÓW
W końcówce nagrania odniosłem się ufologicznie do sceptyków.
3 minuty mojej tyrady.
Ostatnio zmieniony 2026-06-03, 15:38 przez DowodyKosmiciSąTutaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567
- Andy72
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 689 times
Tutaj opinia Feynmanna:
„Stół dla mnie zastawiasz, na oczach mych wrogów to czynisz” (Ps 23,5)
-
Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Has thanked: 4175 times
- Been thanked: 6289 times
- Kontakt:
Bo, jak wiadomo, w kosmosie nie istnieje nic poza trzecim stopniem rakiety, panelem i POJAZDAMI KOSMITÓW (koniecznie wielkimi literami)DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2026-06-03, 15:35 Sceptykom może łatwiej będzie zrozumieć, że były tylko 3 teoretyczne możliwości, co do obserwowanego obiektu:
*** panel
*** POJAZD KOSMITÓW
Nie uczestniczę teraz w forum, ale czasem nie wytrzymuję 
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Kontakt:
W końcu zaczynasz Marek myśleć logicznie.Marek_Piotrowski pisze: ↑2026-06-06, 23:56Bo, jak wiadomo, w kosmosie nie istnieje nic poza trzecim stopniem rakiety, panelem i POJAZDAMI KOSMITÓW (koniecznie wielkimi literami)DowodyKosmiciSąTutaj pisze: ↑2026-06-03, 15:35 Sceptykom może łatwiej będzie zrozumieć, że były tylko 3 teoretyczne możliwości, co do obserwowanego obiektu:
*** panel
*** POJAZD KOSMITÓW![]()
Otóż to.
Obiekt ten, z racji widocznych kształtów, był od Apollo 11 oddalony o max kilkanaście kilometrów.
Taka była ocena astronautów, specjalistów.
A w tym obszarze DOSŁOWNIE NIC INNEGO nie mogło przebywać.
Jak się podszkolisz z astronautyki, astronomii i astrofizyki, to się o tym przekonasz na 100%.
Dlatego opisywany przeze mnie przypadek Apollo 11 jest 100% PEWNYM DOWODEM NA OBECNOŚĆ KOSMITÓW!!!
PS. A już niedługo niespodzianka: nagranie związane z Emilcinem. Będzie trochę uśmiechu.
Baza wiedzy o Kosmitach oraz playlisty muzyczne: https://www.youtube.com/@piotrh.3567
-
Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Kontakt:
No oczywiście, że nie. To niezmienne prawo UFOlogii, sam fundament WszechświataA w tym obszarze DOSŁOWNIE NIC INNEGO nie mogło przebywać.
Przy okazji:
A jaki to kształt świadczy o odległości? kwadrat, koło czy może gwiazdka?Obiekt ten, z racji widocznych kształtów, był od Apollo 11 oddalony o max kilkanaście kilometrów
Wczytaj na przyszłość: nie ma mozliwości na podstawie obrazu okreslić odległości nieznanego obiektu, o nieznanych wymiarach.
Mamy do dyspozycji jedynie wielkość kątową.
Tak samo wygląda obiekt 10 metrowy oglądany ze 100 metrów odległości, jak obiekt 100 metrowy z odległości kilometra, kilometrowy z odległości 10 km i 1,5 kilometrowy z odległosci 15 km

Nie pomysl sobie tylko czasem, że chcę wchodzić z Tobą w dyskusję... tak mi się w oczy rzucają co większe absurdy...
Ostatnio zmieniony 2026-06-12, 14:47 przez Marek_Piotrowski, łącznie zmieniany 7 razy.
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Kontakt:
1. To nie prawo ufologii, ale nauki, która jak widać jest Ci obca, gdy wchodzi do gry TWOJA IDEOLOGIA!Marek_Piotrowski pisze: ↑2026-06-12, 14:16No oczywiście, że nie. To niezmienne prawo UFOlogii, sam fundament WszechświataA w tym obszarze DOSŁOWNIE NIC INNEGO nie mogło przebywać.![]()
![]()
Przy okazji:A jaki to kształt świadczy o odległości? kwadrat, koło czy może gwiazdka?Obiekt ten, z racji widocznych kształtów, był od Apollo 11 oddalony o max kilkanaście kilometrów
Wczytaj na przyszłość: nie ma mozliwości na podstawie obrazu okreslić odległości nieznanego obiektu, o nieznanych wymiarach.
Mamy do dyspozycji jedynie wielkość kątową.
Tak samo wygląda obiekt 10 metrowy oglądany ze 100 metrów odległości, jak obiekt 100 metrowy z odległości kilometra, kilometrowy z odległości 10 km i 1,5 kilometrowy z odległosci 15 km
Nie pomysl sobie tylko czasem, że chcę wchodzić z Tobą w dyskusję... tak mi się w oczy rzucają co większe absurdy...
2. Oczywiście, że wielkość kątowa, ale i zdrowy rozsądek Ziemianina.
Jeśli obiekt ma kształt litery L, to w grę wchodzi analiza panelu. Czyli jego rozmiary.
Gdy zostaje nam już tylko POJAZD KOSMITÓW, to w tej oczekiwanej odległości ma on rozmiary liczone w dzisiątkach metrów.
To wystarczy obserwatorowi.
Ale masz rację, że pojazd KOSMITÓW mógł być 10 razy dalej i mieć SETKI metrów.
Albo być 100 razy dalej i mieć TYSIĄCE METRÓW.
W PEŁNI SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM, ŻE POJAZD KOSMITÓW MÓGŁ MIEĆ RÓWNIE DOBRZE KILKA KILOMETRÓW.
Zauważ "Inżynierze", że jeśli zakładasz większy rozmiar, to tym bardziej na Ziemi by była wiedza o takim obiekcie astronomicznym.
A więc, czy mały bliżej, czy ogromny dalej, to na 100% nic innego nie było między Ziemią a Księżycem, co by tak wyglądało.
A wiec tylko: KOSMICI.
Planuję zrobić nagranie z samymi wypowiedziami Aldrina na ten temat.
-
Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Kontakt:
ad.1.
Zdradzisz nam, jakiej nauki jest to prawo?
ad.2.
Napisałeś:

W kosmosie lata mnóstwo śmiecia https://pl.wikipedia.org/wiki/Kosmiczne_%C5%9Bmieci
A oto co na temat tego "spotkania" powiedział sam "spotykający" czyli kosmonauta Buzz Aldrin:
"Podczas misji Apollo 11 w drodze na Księżyc zauważyłem światło za oknem, które zdawało się poruszać obok nas. Było wiele wyjaśnień, co to mogło być, poza innym statkiem kosmicznym z innego kraju lub innej planety – albo rakieta, od której się oddzieliliśmy, albo cztery panele, które odsunęły się, gdy odłączyliśmy lądownik od rakiety i znaleźliśmy się twarzą w twarz z dwoma statkami kosmicznymi. Zatem w bliskim sąsiedztwie, oddalając się, znajdowały się cztery panele. Jestem absolutnie przekonany, że patrzyliśmy na słońce odbite od jednego z tych paneli. Który? Nie wiem. Zatem technicznie rzecz biorąc, definicja może brzmieć „niezidentyfikowany”.
Doskonale rozumieliśmy, co to było. A kiedy wróciliśmy, omówiliśmy i wyjaśniliśmy dokładnie, co zaobserwowaliśmy. Czułem, że zostało to rozpowszechnione na zewnątrz, wśród zewnętrznej publiczności, a najwyraźniej tak nie było, i tak wiele lat później miałem czas w wywiadzie, aby ujawnić te obserwacje w telewizji innego kraju. A ludzie zajmujący się UFO w Stanach Zjednoczonych byli na mnie bardzo, bardzo źli, że nie przekazałem im tych informacji. To nie był kosmita. "
Ale to nie jest takie fascynujące, jak kosmici... co za nudziarz z tego Aldrina!
Sam Aldrin jest zdania, że w kosmosie są jacyś kosmici, ale nie jest to dla niego powód, żeby podciągać coś tak zwyczajnego jak ta obserwacja pod UFO-logiczne tezy.
Zaciekawionym polecam bardzo konkretnie zebrane fakty i odniesienia do wielu źródeł, a nie ypputubowych filmików gorących entuzjastów https://en.wikipedia.org/wiki/UFO_sight ... uter_space
Hmmm, mówimy o twierdzeniu "A w tym obszarze DOSŁOWNIE NIC INNEGO nie mogło przebywać.".To nie prawo ufologii, ale nauki, która jak widać jest Ci obca, gdy wchodzi do gry TWOJA IDEOLOGIA!
Zdradzisz nam, jakiej nauki jest to prawo?
ad.2.
Napisałeś:
Nadal nie wiadomo,jaka jest podstawa tego twierdzenia. Przecież piszesz, że nie był to panelObiekt ten, z racji widocznych kształtów, był od Apollo 11 oddalony o max kilkanaście kilometrów.
Albo mogło to być cokolwiek, o dowolnej wielkości i dowolnej odległościAle masz rację, że pojazd KOSMITÓW mógł być 10 razy dalej i mieć SETKI metrów.
Albo być 100 razy dalej i mieć TYSIĄCE METRÓW.
W kosmosie lata mnóstwo śmiecia https://pl.wikipedia.org/wiki/Kosmiczne_%C5%9Bmieci
A oto co na temat tego "spotkania" powiedział sam "spotykający" czyli kosmonauta Buzz Aldrin:
"Podczas misji Apollo 11 w drodze na Księżyc zauważyłem światło za oknem, które zdawało się poruszać obok nas. Było wiele wyjaśnień, co to mogło być, poza innym statkiem kosmicznym z innego kraju lub innej planety – albo rakieta, od której się oddzieliliśmy, albo cztery panele, które odsunęły się, gdy odłączyliśmy lądownik od rakiety i znaleźliśmy się twarzą w twarz z dwoma statkami kosmicznymi. Zatem w bliskim sąsiedztwie, oddalając się, znajdowały się cztery panele. Jestem absolutnie przekonany, że patrzyliśmy na słońce odbite od jednego z tych paneli. Który? Nie wiem. Zatem technicznie rzecz biorąc, definicja może brzmieć „niezidentyfikowany”.
Doskonale rozumieliśmy, co to było. A kiedy wróciliśmy, omówiliśmy i wyjaśniliśmy dokładnie, co zaobserwowaliśmy. Czułem, że zostało to rozpowszechnione na zewnątrz, wśród zewnętrznej publiczności, a najwyraźniej tak nie było, i tak wiele lat później miałem czas w wywiadzie, aby ujawnić te obserwacje w telewizji innego kraju. A ludzie zajmujący się UFO w Stanach Zjednoczonych byli na mnie bardzo, bardzo źli, że nie przekazałem im tych informacji. To nie był kosmita. "
Ale to nie jest takie fascynujące, jak kosmici... co za nudziarz z tego Aldrina!
Sam Aldrin jest zdania, że w kosmosie są jacyś kosmici, ale nie jest to dla niego powód, żeby podciągać coś tak zwyczajnego jak ta obserwacja pod UFO-logiczne tezy.
Zaciekawionym polecam bardzo konkretnie zebrane fakty i odniesienia do wielu źródeł, a nie ypputubowych filmików gorących entuzjastów https://en.wikipedia.org/wiki/UFO_sight ... uter_space
Ostatnio zmieniony 2026-06-12, 15:49 przez Marek_Piotrowski, łącznie zmieniany 7 razy.
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Kontakt:
1. Tak, dosłownie nic innego tam nie moglo być. Sam sobie dowodzisz rozważaniami Aldrina.
Powtarzam "Inżynierze": astronomia, astronautyka i astrofizyka.
A jak "Inżynier" ma koncepcje, to niech poda, ale coś mądrego.
Ogarnij się: oni przeanalizowali wszystko.
2. Odległość była oceniana przez astronautów.
Ponadto zgadzam się z Tobą, że pojazd Kosmitów mógł mieć kilka kilometrów długości.
3. "Inżynierze", ogarnij się.
Porzuć swoją marną ideologię.
I przyłącz się do mnie.
NIC INNEGO NIE MOGŁO TAM BYĆ, TO JEST OCENA EKSPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. Cytujesz Aldrina, gdy powrócił do oficjalnej wersji NASA, po tym jak go dociśnięto po okresie, gdy mówił prawdę.
A kłamstwo NASA udowodniłem w nagraniu #20 oraz #A9 / #A9m.
Na razie kończę, bo nie zauważam postępów u Ciebie.
Boisz się tych Kosmitów jak diabeł święconej wody.
Dodano po 20 minutach 40 sekundach:
Uszczegółowienie:
Teoretycznie zgadzam się z Tobą, że pojazd Kosmitów mógł mieć kilka kilometrów długości.
Bo tak wielki pojazd, podążający wraz z Apollo 11, byłby widziany przez domowych astronomów.
Więc by to wyszło.
Czyli, ZDROWY ROZSĄDEK eliminuje tę koncepcję.
Pojazd KOSMITÓW musiał być wielkości niedostrzegalnej przez większość astronomów.
Powtarzam "Inżynierze": astronomia, astronautyka i astrofizyka.
A jak "Inżynier" ma koncepcje, to niech poda, ale coś mądrego.
Ogarnij się: oni przeanalizowali wszystko.
2. Odległość była oceniana przez astronautów.
Ponadto zgadzam się z Tobą, że pojazd Kosmitów mógł mieć kilka kilometrów długości.
3. "Inżynierze", ogarnij się.
Porzuć swoją marną ideologię.
I przyłącz się do mnie.
NIC INNEGO NIE MOGŁO TAM BYĆ, TO JEST OCENA EKSPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4. Cytujesz Aldrina, gdy powrócił do oficjalnej wersji NASA, po tym jak go dociśnięto po okresie, gdy mówił prawdę.
A kłamstwo NASA udowodniłem w nagraniu #20 oraz #A9 / #A9m.
Na razie kończę, bo nie zauważam postępów u Ciebie.
Boisz się tych Kosmitów jak diabeł święconej wody.
Dodano po 20 minutach 40 sekundach:
Uszczegółowienie:
Teoretycznie zgadzam się z Tobą, że pojazd Kosmitów mógł mieć kilka kilometrów długości.
Bo tak wielki pojazd, podążający wraz z Apollo 11, byłby widziany przez domowych astronomów.
Więc by to wyszło.
Czyli, ZDROWY ROZSĄDEK eliminuje tę koncepcję.
Pojazd KOSMITÓW musiał być wielkości niedostrzegalnej przez większość astronomów.
Ostatnio zmieniony 2026-06-12, 16:25 przez DowodyKosmiciSąTutaj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Kontakt:
idziesz w zaparte - jak zwykle, ignorując fakty.
Dlatego z Tobą nie dyskutuję, wskazując Ci - jak teraz - co większe absurdy w Twoich wywodach.
Dlatego z Tobą nie dyskutuję, wskazując Ci - jak teraz - co większe absurdy w Twoich wywodach.
- DowodyKosmiciSąTutaj
- Dyskutant

- Kontakt:
To Ty idziesz w zaparte, choć wiesz że nie masz racji.
Dlatego rozmowa ze SKRAJNYMI SCEPTYKAMI, takimi jak Ty, ma bardzo mały sens.
O takich jak Ty jest w moich nagraniach.
Mam takich w moim kręgu.
Gadasz totalne głupoty, inteligentni ludzie się z Ciebie śmieją.
A to wszystko robisz z powodu IDEOLOGII.
Nie wykazałeś ANI JEDNEGO absurdu w moich wywodach (wręcz przeciwnie, sam cytujesz Aldrina, strony www, gdzie Kosmici wyskakują "z każdej lodówki", jak Bernatowicz)
Jedyne, czego Ci nie brakuje, to tupetu (a nawet bezczelności).
Aldrin powiedział, że PANEL POLECIAŁ DALEKO W KOSMOS !!!!
To jest w moim nagraniu #20.
Dokładnie wiesz, że mógł tam być teoretycznie tylko panel.
A ja udowodniłem w #20, że NASA kłamie o panelu.
I Ty im wierzysz, pożyteczny "inżynierze".
Spróbuj podważyć mój dowód, że NASA kłamie o panelu.
NIE UDA CI SIĘ!!!
Drugie Twoje wyjście awaryjne, to przedstawienie pomysłu REALNEGO co oni mogli widzieć.
Bo nie panel, nie kompromituj się jako inżynier, chyba wiesz co to są wektory prędkości i rachunek wektorowy.
Pewnie jeszcze nie raz wspomnę o Tobie w moich nagraniach: jak to "Inżynier" może nisko upaść z powodu strachu przed Kosmitami.
Czego byś nie napisał, aby Twoje było ostatnie, to i tak nie zmienisz tego, że JAKO INŻYNIER SIĘ SKOMPROMITOWAŁEŚ.
Więc może być Twoje zdanie jako ostatnie, jak to bywa w Twojej piaskownicy.
Dlatego rozmowa ze SKRAJNYMI SCEPTYKAMI, takimi jak Ty, ma bardzo mały sens.
O takich jak Ty jest w moich nagraniach.
Mam takich w moim kręgu.
Gadasz totalne głupoty, inteligentni ludzie się z Ciebie śmieją.
A to wszystko robisz z powodu IDEOLOGII.
Nie wykazałeś ANI JEDNEGO absurdu w moich wywodach (wręcz przeciwnie, sam cytujesz Aldrina, strony www, gdzie Kosmici wyskakują "z każdej lodówki", jak Bernatowicz)
Jedyne, czego Ci nie brakuje, to tupetu (a nawet bezczelności).
Aldrin powiedział, że PANEL POLECIAŁ DALEKO W KOSMOS !!!!
To jest w moim nagraniu #20.
Dokładnie wiesz, że mógł tam być teoretycznie tylko panel.
A ja udowodniłem w #20, że NASA kłamie o panelu.
I Ty im wierzysz, pożyteczny "inżynierze".
Spróbuj podważyć mój dowód, że NASA kłamie o panelu.
NIE UDA CI SIĘ!!!
Drugie Twoje wyjście awaryjne, to przedstawienie pomysłu REALNEGO co oni mogli widzieć.
Bo nie panel, nie kompromituj się jako inżynier, chyba wiesz co to są wektory prędkości i rachunek wektorowy.
Pewnie jeszcze nie raz wspomnę o Tobie w moich nagraniach: jak to "Inżynier" może nisko upaść z powodu strachu przed Kosmitami.
Czego byś nie napisał, aby Twoje było ostatnie, to i tak nie zmienisz tego, że JAKO INŻYNIER SIĘ SKOMPROMITOWAŁEŚ.
Więc może być Twoje zdanie jako ostatnie, jak to bywa w Twojej piaskownicy.
Ostatnio zmieniony 2026-06-12, 21:25 przez DowodyKosmiciSąTutaj, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Kontakt:
Jesli Ci to sprawi przyjemność, to tak sobie mów
Marek_Piotrowski pisze: ↑2026-06-12, 15:31 A oto co na temat tego "spotkania" powiedział sam "spotykający" czyli kosmonauta Buzz Aldrin:
Ostatnio zmieniony 2026-06-12, 21:53 przez Marek_Piotrowski, łącznie zmieniany 2 razy.