Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!
-
Jakub_Wojciech
- Przybysz

- Been thanked: 1 time
Znalazłem niedawno Wasze forum i pomyślałem, że warto się na nim zarejestrować. Szukam chrześcijan (katolików) do rozmowy, porady i dyskusji.
Pozdrawiam serdecznie
Kuba
Znalazłem niedawno Wasze forum i pomyślałem, że warto się na nim zarejestrować. Szukam chrześcijan (katolików) do rozmowy, porady i dyskusji.
Pozdrawiam serdecznie
Kuba
- Michał
- Aktywny komentator

- Wyznanie: Chrześcijanin
- Has thanked: 131 times
- Been thanked: 49 times
Re: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus, witam czy to wizyta sezonowa czy długoterminowa?
Chrześcijański naturalizm 

chrześcijaństwo mistyczne
umiarkowano-radykalny ikonoklazm 
chrześcijaństwo uzdrawiające
eko-restoracjonizm

ARIEL 
| 
MICHAEL 
| 
JEZUS 
| 
GABRIEL 
| 
URIEL 

chrześcijaństwo uzdrawiające
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 5212 times
Laudetur Jesus Christus
Witam Cię.
I zapraszam do aktywności. Rozmów, dyskusji, zakładania własnych wątków. Po prostu rozgość się. I czuj, jak u siebie.
Witam Cię.
I zapraszam do aktywności. Rozmów, dyskusji, zakładania własnych wątków. Po prostu rozgość się. I czuj, jak u siebie.
Ostatnio zmieniony 2026-06-09, 07:44 przez Andej, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
-
mareta
- Biegły forumowicz

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 274 times
Na wieki wieków. Amen. Staropolskie, piękne pozdrowienie Pana Jezusa.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
- Dezerter
- Legendarny komentator

- Has thanked: 6729 times
- Been thanked: 4041 times
- Kontakt:
Miło cię gościć
Wzrastania w wierze i wiedzy o Bogu
Wzrastania w wierze i wiedzy o Bogu
Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie.
Witaj. Miło Cię widzieć. Powiesz coś więcej o sobie? Zainteresowania? Czy należysz do jakiejś wspólnoty? Czy jesteś katolikiem "od zawsze" i dlaczego? 
- Andej
- Legendarny komentator

- Been thanked: 5212 times
Ciekawy jestem, jak wielu jest forumowiczów jedno- lub dwu-postowych. Robią statystykę i nic więcej.
Wszystko co piszę jest moim subiektywnym poglądem. Nigdy nie wypowiadam się w imieniu Kościoła. Moje wypowiedzi nie są autoryzowane przez Kościół.
-
mareta
- Biegły forumowicz

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 274 times
Fajnie to napisałeś - forumowicze - jedno lub dwu- postowi. Chyba trochę ich jest.
„Nie lękaj się, bo ja jestem z tobą. Nie trwóż się, bom ja twoim Bogiem. Umacniam cię, jeszcze i wspomagam, podtrzymuję cię moją prawicą sprawiedliwą.”
-
Jakub_Wojciech
- Przybysz

- Been thanked: 1 time
Wybaczcie, że nie odpisałem od razu. Miałem trudny miesiąc.
Nazywam się Kuba. Jestem katolikiem rzymskim. Mam 37 lat. Znalazłem to forum i pomyślałem, że warto się na nim zarejestrować. Szukam ludzi wierzących.
Z wykształcenia jestem historykiem. Niestety, nie pracuję w zawodzie (choćbym chciał). Byłem związany z różnymi ruchami kościelnymi, głównie Oazą (Ruchem Światło-Życie) i Drogą Neokatechumenalną. Ostatnio uczęszczam na Msze Trydenckie i muszę przyznać, że tradycjonalistyczna duchowość bardziej mi odpowiada.
Nazywam się Kuba. Jestem katolikiem rzymskim. Mam 37 lat. Znalazłem to forum i pomyślałem, że warto się na nim zarejestrować. Szukam ludzi wierzących.
Z wykształcenia jestem historykiem. Niestety, nie pracuję w zawodzie (choćbym chciał). Byłem związany z różnymi ruchami kościelnymi, głównie Oazą (Ruchem Światło-Życie) i Drogą Neokatechumenalną. Ostatnio uczęszczam na Msze Trydenckie i muszę przyznać, że tradycjonalistyczna duchowość bardziej mi odpowiada.
-
Albertus
- Złoty mówca

- Has thanked: 713 times
- Been thanked: 1336 times