Chyba nie o takie dowody chodziło dezerterowi.
Gregorz Braun - sprzedaż wiązana
-
uzytkownik
- Aktywny komentator

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 63 times
- Marek_Piotrowski
- Legendarny komentator

- Wyznanie: Katolicyzm
- Has thanked: 4283 times
- Been thanked: 6335 times
- Kontakt:
Re: Gregorz Braun - sprzedaż wiązana
W świetle ostatniego ogłoszenia Stolicy Apostolskiej: ciekawe, czy ekskomunika dotknęła Brauna?
pozdrawiam
Marek
Marek
-
Stanko
- Biegły forumowicz

- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 211 times
Nie piszcie tak o Braunie, bo mi ciarki po plecach wojują, gdy sobie przypomnę, że to on zapraszał mnie na swój/ruski/ portal, bo jeszcze poszukiwał sobie kandydatów na ideologicznych przyjaciół. Dopiero później, już po odmowie, przypomniałem sobie, że faktycznie, już jako szkolak liceum, wyobrażałem się jako ruski obywatel/zesłaniec na Kołymę w dalekiej Syberii Wschodniej, pogrzebany w zmarzlinie nad Kołymą, co miało się wcześniej przytrafić innemu z rodziny "agentowi imperializmu angloamerykańskiego", Marianowi Nadowiczowi, "Zaginionemu na Syberii" (wg. filmu).Marek_Piotrowski pisze: ↑2026-07-03, 09:32 W świetle ostatniego ogłoszenia Stolicy Apostolskiej: ciekawe, czy ekskomunika dotknęła Brauna?
- Andy72
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 711 times
Braun mówi wiele bardzo mądrych rzeczy
https://x.com/KoronyPolskiej/status/2073467124421374068
tylko nie podoba mi się że korwniści traktują Brauna jako wehikuł, dzięki któremu chcą zainstalować w Polsce korwnistyczną utopię.
https://x.com/KoronyPolskiej/status/2073467124421374068
tylko nie podoba mi się że korwniści traktują Brauna jako wehikuł, dzięki któremu chcą zainstalować w Polsce korwnistyczną utopię.
„Stół dla mnie zastawiasz, na oczach mych wrogów to czynisz” (Ps 23,5)
- Morkej
- Zasłużony komentator

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 657 times
W rozmowie w Janem Pospieszalskim, na pytanie, czy poszedłby na NOM, gdyby w pobliżu nie miał możliwości uczestniczyć w liturgii trydenckiej, to Grzegorz skrupulatnie unikał jednoznacznej odpowiedzi. Powiedział, że gdzie tylko może, to będzie dokonywał wyboru uczestniczenia w tradycyjnej liturgii, unikając tej alternatywy, minimalizując ryzyko ekspozycji swoich dzieci na różne ekscesy liturgiczne i nie eksponować ich na zgorszenia.Marek_Piotrowski pisze: ↑2026-07-03, 09:32 W świetle ostatniego ogłoszenia Stolicy Apostolskiej: ciekawe, czy ekskomunika dotknęła Brauna?
Oczekuj Pana, bądź mężny w działaniu i umacniaj się w sobie; nie trać ufności, nie poddawaj się,
lecz ciałem i duszą walcz o chwałę Bożą. - Tomasz à Kempis
lecz ciałem i duszą walcz o chwałę Bożą. - Tomasz à Kempis
- Andy72
- Mistrz komentowania

- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 711 times
Kim są wyborcy Brauna? Ziemkiewicz mówi - zaskoczenie
Okazuje się że raczej to korwiniści, nie pojawiają się za bardzo w kościele, za to są to osoby zamożne, różni Janusze biznesu
osoby które maja i myślą jak zabrać tym, którzy nie mają.
Wniosek: na Brauna nie głosuję - głosuje na albo kogoś z prawicy PiS albo z neokonfederacji
Okazuje się że raczej to korwiniści, nie pojawiają się za bardzo w kościele, za to są to osoby zamożne, różni Janusze biznesu
osoby które maja i myślą jak zabrać tym, którzy nie mają.
Wniosek: na Brauna nie głosuję - głosuje na albo kogoś z prawicy PiS albo z neokonfederacji
Ostatnio zmieniony 2026-07-21, 15:59 przez Andy72, łącznie zmieniany 1 raz.
„Stół dla mnie zastawiasz, na oczach mych wrogów to czynisz” (Ps 23,5)